جمعه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۴ Friday / 5 December / 2025
×

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان البرز از تأمین و توزیع یک هزار و ۸۸۵ تن انواع کود کشاورزی در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴ با هدف حمایت از کشاورزان و بهره‌برداران این استان خبر داد.

توزیع ۱۸۸۵ تن انواع کود کشاورزی در البرز طی ۴ ماه
  • کد نوشته: 2734
  • ۱۸ مرداد
  • 136 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    رحمت‌الله شفائی در گفت‌و‌گو با خبرنگار کمال مهر از کرج گفت: در راستای اجرای برنامه ابلاغی سال ۱۴۰۴ و با هدف حمایت از کشاورزان، طی چهار ماه نخست سال جاری، مجموعاً یک هزار و ۸۸۵ تن انواع کود کشاورزی توسط این شرکت تأمین و توزیع شده است.

    وی عنوان کرد: از این مقدار، یک هزار و ۳۶۷ تن کود به‌صورت مستقیم از مبادی تأمین به انبار کارگزاران توزیع نهاده‌های کشاورزی در سطح استان ارسال شده و مابقی نیز به انبارهای سازمانی استان انتقال یافته است.

    مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان البرز خاطرنشان کرد: توزیع این کودها با صدور ۲ هزار و ۶۲۸ فقره حواله الکترونیکی توسط مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان البرز صورت گرفته است.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *