چهارشنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۵ Wednesday / 15 July / 2026
×

اسناد مالکیت ۷۱۲ قطعه از ‌مهستان‌ و ۵۰۹ هکتار از اراضی نهضت ملی مسکن در ‌اشتهارد صادر شد.

بزرگ‌ترین پروژه نهضت ملی مسکن ‌سنددار شد
  • کد نوشته: 4303
  • ۱۰ تیر
  • 8 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    به گزارش کمال مهر، همزمان با سفر رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استان البرز، مراسم اهدای اسناد مالکیت بخش قابل‌توجهی از املاک و اراضی این استان برگزار شد.

    در این مراسم، ۷۱۲ قطعه مربوط به شرکت عمران شهر جدید مهستان و ۲۰۴ قطعه متعلق به شرکت صنعتی بهارستان صاحب سند رسمی شدند. همچنین ۵۰۹ هکتار از اراضی اختصاص‌یافته به طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان اشتهارد که با ۱۳ هزار واحد مسکونی، بزرگترین پروژه این طرح در کشور محسوب می‌شود، برای نخستین‌بار اسناد تک‌برگ خود را دریافت کرد. 

    رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این رویداد با اشاره به اقدام جهادی همکاران ثبتی و همراهی مجموعه قضایی استان، گفت: علیرغم فشار‌های ناشی از جنگ تحمیلی و پیچیدگی‌های حقوقی، موفق شدیم با همکاری راه‌ و شهرسازی، فرآیند صدور اسناد را تسریع کنیم و گامی مؤثر در هویت‌بخشی به اراضی و حمایت از حقوق مالکانه مردم برداریم.

    پایان ۵۲ سال انتظار برای ورزشگاه شریعتی؛ سند منزل شهید خلج اهدا شد

    در بخش دیگری از این آیین، ورزشگاه شریعتی کرج به مساحت ۳۵ هزار و ۶۷ مترمربع که بیش از نیم قرن فاقد سند رسمی بود، پس از پیگیری‌های حقوقی و ثبتی، صاحب سند تک‌برگ شد. همچنین منزل مسکونی شهید علیرضا خلج، از رزمندگان جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی (که در سفر پیشین رئیس قوه قضاییه به استان، درخواست صدور سند برای آن مطرح شده بود)، طی این مراسم با حضور خانواده معظم شهید به آنان اهدا شد. 

    فرماندار شهرستان اشتهارد با قدردانی از زحمات مجموعه ثبت و دستگاه‌های اجرایی، این اقدامات را گره‌گشایی مؤثر از مشکلات مردم و عامل مهمی در توسعه پایدار اقتصادی منطقه توصیف کرد.

    رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مراسم با بیان اینکه هم‌اکنون شاهد ثمره همکاری نهاد‌ها در وفای به وعده‌های قوه قضائیه هستیم، تأکید کرد: نهضت صدور اسناد و تثبیت مالکیت‌ها با قوت ادامه خواهد یافت و به زودی اهداف عالی قوه قضائیه در این حوزه محقق می‌شود. 

    مدیرکل راه و شهرسازی البرز نیز گزارشی از فرآیند آماده‌سازی و تفکیک اراضی ارائه داد و ابراز امیدواری کرد که با استمرار این روند، مابقی واحد‌های نهضت ملی مسکن نیز هرچه سریع‌تر صاحب سند شوند. این رویداد، گامی بلند در راستای شفافیت حقوقی و ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری در استان البرز ارزیابی می‌شود.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *