چهارشنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۵ Wednesday / 15 July / 2026
×

مدیرکل صمت البرز از سهم ۸۰ درصدی صنعت و تجارت در ارزش‌افزوده استان خبر داد.

سهم ۸۰ درصدی صنعت و تجارت در ارزش‌افزوده البرز
  • کد نوشته: 4205
  • ۶ خرداد
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    به گزارش کمال مهر، در پی بروز خسارت به برخی واحدهای تولیدی در جنگ رمضان، هیأتی متشکل از مدیرکل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صمت، مدیرکل صمت استان البرز، سربازرس بازرسی کل کشور در وزارت صمت و معاون امور صنایع و رئیس اداره بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) اداره کل صمت استان از خطوط تولید آسیب‌دیده در شهرک صنعتی بهارستان بازدید کردند. این اقدام با هدف ارزیابی دقیق میزان خسارت‌ها و هماهنگی برای تسهیل فرآیند بازسازی زیرساخت‌های صنعتی منطقه انجام شد.

    محمد انصاری، مدیرکل صمت البرز در این بازدید گفت: البرز با استقرار بالغ‌بر چهار هزار واحد صنعتی فعال، رتبه پنجم کشور در تعداد صنایع و جایگاه چهارم در اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده و اشتغال مستقیم حدود ۲۰۰ هزار نفر در این بخش و سهم ۸۰ درصدی صنعت و تجارت در ارزش‌افزوده استان، نشان‌دهنده اهمیت حیاتی پایداری این واحدها در اقتصاد ملی است. در حوادث اخیر ۲۲۲ واحد صنعتی در البرز آسیب دیدند که ۴۶ واحد در این شهرک هستند و برنامه‌ریزی برای حمایت از آن‌ها و بازسازی تجهیزات آسیب‌دیده با همکاری نهادهای متولی در اولویت قرار گرفته است.

    الوندی، مدیرکل دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت ضمت پس از گفت‌وگو با مدیران واحدهای خسارت‌دیده، بر اهمیت راهبردی صنایع سلامت‌محور تأکید و محورهای تسهیل‌گرانه وزارتخانه را برای تسریع در بازگشت این واحدها به چرخه کامل تولید تشریح کرد و گفت: به‌منظور تأمین به‌موقع مواد اولیه و جایگزینی تجهیزات آسیب‌دیده، فرآیند ثبت سفارش این واحدها در سامانه جامع تجارت در اولویت قرار گرفته و هماهنگی‌های لازم با بانک مرکزی برای تخصیص ارز موردنیاز پیگیری خواهد شد. هدف به حداقل رساندن تشریفات اداری و جلوگیری از هرگونه وقفه در زنجیره تأمین اقلام دارویی و غذایی کشور است.

    بخش پایانی این برنامه به بازدید از مجتمع تولیدی «سه‌نان» به‌عنوان نخستین واحد تمام اتوماتیک تولید نان در کشور اختصاص داشت. در این بازدید، مدیران این مجموعه گزارشی از به‌کارگیری خطوط پیشرفته، رعایت استانداردهای HSE، کاهش ۳۰ درصدی ضایعات آرد و اشتغال‌زایی برای بیش از ۲۰۰ نیروی متخصص بومی را ارائه و مسئولان وزارت صمت ضمن تمجید از بومی‌سازی فرآیندهای نوین تولید و نقش این مجموعه در ارتقای امنیت غذایی، بر آمادگی وزارتخانه جهت حمایت از طرح‌های توسعه خطوط صادراتی نان صنعتی تأکید کردند.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *