چهارشنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۵ Wednesday / 15 July / 2026
×

مدیرکل بنیاد مسکن البرز از آسیب‌دیدگی ۳ هزار و ۱۹۳ واحد مسکونی و تجاری در البرز بر اثر حملات دشمن خبر داد.

آسیب‌دیدگی ۳ هزار و ۱۹۳ واحد مسکونی و تجاری در البرز
  • کد نوشته: 4039
  • ۱۶ فروردین
  • 8 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    به گزارش کمال مهر، علی دیوسالار، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز از مناطق آسیب‌دیده شهرستان فردیس بازدید کرد تا از نزدیک نسبت به بررسی روند ارزیابی خسارات وارده به واحدهای مسکونی و تجاری در پی حملات بامدادی رژیم صهیونیستی – آمریکایی اقدام کند.

    وی عنوان کرد: تا تاریخ نهم فروردین‌ماه، در مجموع ۳ هزار و ۱۹۳ واحد در استان البرز دچار خساراتی از قبیل آسیب‌های جزئی تا تخریب کامل شده‌اند که از این تعداد، ۲ هزار و ۸۳۱ واحد مسکونی و ۳۶۲ واحد نیز تجاری هستند که نیاز به ارزیابی دقیق و ارائه تسهیلات بازسازی دارند.

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز بیان کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که از این تعداد، ۸۷ واحد به دلیل شدت آسیب‌دیدگی، دیگر قابل سکونت نیستند؛ از این تعداد ۶۳ واحد مسکونی و ۲۴ واحد تجاری بوده که نیازمند احداث مجدد و بازسازی کامل هستند.

    دیوسالار در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت حمایت از آسیب‌دیدگان حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی – صهیونی، از تلاش بی‌وقفه تمامی تیم‌های کارشناسی و ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌منظور تسریع در روند ارزیابی و ارائه تسهیلات بازسازی خبر داد.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *