چهارشنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۵ Wednesday / 15 July / 2026
×

فرمانده انتظامی البرز گفت: ۴۱ نفر از جاسوسان دشمن شناسایی و در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

دستگیری ۴۱ نفر به اتهام جاسوسی برای اسرائیل در البرز
  • کد نوشته: 3982
  • ۲۸ اسفند
  • 15 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    به گزارش خبرگزاری کمال مهر از شهرکرد، سردار حمید هداوند اظهار داشت: درپی انتشار فیلم های محل حضور مدافعان امنیت در شبکه های معاند، شناسایی و دستگیری خائنان به وطن و خودفروشان در دستور کار سربازان گمنام امام زمان(عج) در پلیس استان البرز قرار گرفت.

    وی بیان داشت: از افراد دستگیر شده تجهیزاتی از قبیل مودم استارلینک، دستگاه ارتباطی بی سیم و سیم کارت‌های خارجی کشف شده است.

    سردار هداوند گفت: از ابتدای شروع جنگ تا کنون ۲ قبضه سلاح شکاری و جنگی و یک تیغه خشاب سلاح کلاشینکف و ۲۴ عدد مهمات سلاح شکار در استان کشف شده و در این راستا پنج نفر متهم نیز دستگیر شده‌اند.

    فرمانده انتظامی استان البرز از شهروندان درخواست کرد: چنانچه شهروندان با موارد مشکوک این چنینی برخورد کردند بلافاصله موضوع از طریق تلفن های ۱۱۰ و ۱۱۳ با ما در میان بگذارند.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *