جمعه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۴ Friday / 5 December / 2025
×
افزایش نصب تابلوهای تصاویر افراد فوت‌شده در سطح شهر است.
نصب بنرهای «عرض تسلیت» در سطح شهر عرف می‌شود/ انفعال مسئولین در قبال «سوگ» در شهر

به گزارش گروه اجتماعی «کمال مهر»؛ در ماه‌های اخیر، شهرداری کرج اقداماتی برای بهبود سیمای شهری انجام داده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها، جمع‌آوری تابلوهای غیرمجاز در مناطق مختلف شهر بوده است. این طرح که با دستور دادستان و پیگیری شورای اسلامی شهر اجرا شده، شامل حذف تابلوهایی است که بدون مجوز نصب شده‌اند یا کاربری فرهنگی داشته‌اند اما در عمل برای تبلیغات تجاری استفاده می‌شده‌اند. همچنین تابلوهایی که خطر سقوط یا آسیب به شهروندان داشتند نیز جمع‌آوری شده‌اند.

عکس تزئینی است

عکس تزئینی است

با وجود این اقدامات مثبت، همچنان چالش‌هایی در حوزه تابلوهای شهری باقی مانده است. یکی از پدیده‌های نگران‌کننده، افزایش نصب تابلوهای تصاویر افراد فوت‌شده در سطح شهر است. این تابلوها که اغلب به صورت بنرهای بزرگ در معابر عمومی نصب می‌شوند، نه‌تنها چهره‌ی شهر را از زیبایی بصری تهی می‌کنند، بلکه ممکن است حس اندوه و غم را در فضای شهری تشدید کنند. متأسفانه  نبود مقررات مشخص در این زمینه می‌تواند باز بروز تاثیرات منفی بر سلامت روان جامعه داشته باشد و حتی به گسترش سنت غلط و خرافی دامن بزند.

این مسئله در برخی از استان های کشور توسط شهرداری ها فرهنگسازی شده و اطلاع رسانی هم می شود اما در کرج موضوع همچنان بلاتکلیف است و در برخی از مناطق شهرداری ها نسبت به این موضوع منفعل هستند در مواردی شاهد هستیم بیش از ۴۰ روز نیز این تصاویر در شهر همچنان حضور دارند و حتی تجدید چاپ و نصب می شوند و در برخی معابر نیز بیش از ده ها بنر در ابعاد ۳ در ۴ یا ۲ در ۳ نیز نصب می شود که واقعا جای تامل دارد.

سهیلا بدرلو
انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *