جمعه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۴ Friday / 5 December / 2025
×

رئیس پلیس آگاهی استان البرز از شناسایی یک شرکت هرمی ‏و ‏دستگیری ۱۶ نفر ‏از اعضای آن در فردیس خبر داد‎.

دستگیری ۱۶ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در فردیس ‏
  • کد نوشته: 2561
  • ۸ مرداد
  • 95 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، سرهنگ حکمت اله شجاعی، گفت: معمولاً سرگروه‌های شرکت‌های هرمی با وعده‌های پوشالی برای کسب درآمد و اشتغال به جذب افراد به‌ویژه جوانان در این شبکه‌ها اقدام می‌کنند که این‌گونه اقدامات مجرمانه با تولید و کارآفرینی در تضاد است و اشتغال و حرکت اقتصادی جامعه را مختل خواهد کرد، بنابراین حل این معضل هوشیاری بیشتر افراد را می‌طلبد.

    وی بیان کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت اعضای یک شرکت هرمی در شهر فردیس، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان شعبه مبارزه با جعل و کلاهبرداری شهرستان فردیس قرار گرفت. پس از اقدامات پلیسی، صحت موضوع محرز شد و مأموران انتظامی با هماهنگی قضائی به آدرس محل موردنظر اعزام شدند و ۱۶ نفر از اعضای این شرکت هرمی را دستگیر کردند.

    رئیس پلیس آگاهی استان البرز با بیان اینکه مقداری جزوات آموزشی مربوط به شرکت‌های هرمی و یک دستگاه لپ‌تاپ از مخفیگاه متهمان کشف و ضبط شد، خاطرنشان کرد: این افراد با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *