جمعه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۴ Friday / 5 December / 2025
×

استاندار البرز با تأکید بر ضرورت آغاز فوری عملیات اجرایی ساخت ۴۵۶ مدرسه گفت: حتی اراضی کوچک نیز قابلیت تبدیل شدن به فضای آموزشی را دارند.

آغاز ساخت فوری ۴۵۶ مدرسه در البرز/اراضی کوچک هم می‌توانند مدرسه شوند
  • کد نوشته: 2501
  • ۵ مرداد
  • 223 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، امروز در جلسه نهضت مدرسه‌سازی استان اعلام کرد که برای رسیدن به استانداردهای ملی سرانه فضای آموزشی، ساخت تعداد قابل‌توجهی مدرسه ضرورت دارد.

    وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت جبران کمبود فضای آموزشی و آغاز فوری پروژه‌های مدرسه‌سازی در سفر اخیر خود به البرز، از تمامی دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا با تمام توان در این مسیر همکاری کنند.

    استاندار البرز با تأکید بر ضرورت آغاز عملیات اجرایی ساخت فوری ۴۵۶ مدرسه اظهار کرد: حتی اراضی کوچک نیز قابلیت تبدیل شدن به فضای آموزشی را دارند و شهرداری‌ها، به‌ویژه در شهرستان‌های کرج و فردیس، باید مشارکت جدی و فعال داشته باشند.

    عبداللهی همچنین بر تسهیل فرآیند ساخت مدارس تأکید کرد و افزود: اداره کل نوسازی مدارس استان البرز موظف است نقشه‌های لازم را در اختیار خیران و دستگاه‌های مرتبط قرار دهد و نظارت دقیق بر روند اجرا داشته باشد.

    استاندار البرز از طراحی و راه‌اندازی سامانه‌ای برای جذب مشارکت مردمی در پروژه‌های مدرسه‌سازی خبر داد و بیان کرد: بر اساس نظر رئیس‌جمهور، رویکرد «یک خیر، صد مدرسه؛ صد خیر، یک مدرسه» باید محور برنامه‌ها قرار گیرد.

    وی گفت: شهرداری‌ها موظف به اختصاص کامل اراضی با کاربری آموزشی برای این طرح هستند و مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز باید روند تخصیص انشعابات را تسریع کنند. در صورت عدم رعایت سرانه آموزشی در پروژه‌های بزرگ مسکونی، شهرداری‌ها ملزم به توقف آن پروژه‌ها خواهند بود.

    استاندار البرز در پایان تأکید کرد که طرح شاداب‌سازی مدارس باید با همکاری شهرداری‌ها به‌صورت جدی دنبال شود و فرمانداران استان البرز مسئول نظارت بر اجرای این طرح خواهند بود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *