در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است!
شهدا رمز آبادانی و حل مشکلات کشور خودکفایی؛ ارمغان اشتغال با تسهیلات بسیج البرز طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب میشود+فیلم پایان فرار قاتل در «گرمدره» رفع تصرف اراضی ماهدشت آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز برپایی اردوی تیم ملی تکواندو در کرج بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد. از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.
در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است!
این مطلب بدون برچسب می باشد.