مجید بحرینی به عنوان نخستین فردی شناخته شد که ذرت شیرین را وارد ایران کرد و در جشنواره خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی دانشجویی به همراه چهار نفر از دوستانش، طرح ذرت مکزیکی را ارائه داد. پس از معرفی ذرت مکزیکی توسط وی در جشنواره، عرضه این محصول در هتلها و مسافرخانهها آغاز و با استقبال روبرو شد.
بوی قارچ و ذرت پخته که به محض ترکیب شدن با کره و پنیر کشدار پیتزا، شما را مجاب میکند دست در جیب مبارک کنید و یک لیوان ذرت مکزیکی خریداری کنید. همین وسوسه انگیز بودن خوردن ذرت مکزیکی، یکی از مزیت هایی است که شما را متقاعد میکند با هزینه محدودی وارد این کار شوید و یک شغل پر درآمد بدست بیاورید.
جالب است بدانید ذرت مکزیکی که در چند سال اخیر توانسته جای خوراکی های پرطرفداری همچون بستنی سنتی و فالوده شیرازی را بگیرد به دلیل نوع تهیه به شیوه مکزیکی چنین نامی را برای آن برگزیده اند و این در حالی است که ذرت به خودی خود شیرین است.
بر این اساس وسایل اولیه برای خرید یک بخارپز با کانتر آن چیزی حدود ۶۰۰ هزار تومان برایتان آب میخورد، علاوه بر آن تقریبا جایی که اجاره میکنید، نیز بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کرایه ماهانه دارد. بخاطر داشته باشید حتما برای اجاره جایی را در نظر بگیرید که در مسیرهای اصلی و پر رفت و آمد باشد. اگر بتوانید گوشه دو متری یک مغازه در مسیر پر رفت و آمد را اجاره کنید، خیلی بهتر از این است که ۵ متر مغازه داشته باشید در یک جای دور از دسترس.
پس با یک حساب سر انگشتی میتوانید با ۱ میلیون تومان، استارت اولیه کار را بزنید. غیر از این، فقط تهیه مواد اولیه باقی میماند. سود این کار مثل هزینه خرید مواد اولیه بسیار متفاوت است، ممکن است در جایی قرار داشته باشید که روزی ۱۰۰هزار تومان فروش کنید و تنها مبلغ کمی از آن، به عنوان سود به شما برسد، اما گاهی در مسیری قرار میگیرید که آنقدر پر رفت و آمد است که ممکن است سود روزانه شما از مرز ۳۰۰ هزار تومان نیز بگذرد.
با این تفاسیر این شغل بیشتر در کنار مراکز تجاری و پر تردد آزمایش خود را پس داده به طوری که با پرس و جو از چند نفر از کسبه این شغل به موضوع بسیار جالبی پی بردیم که این افراد در کنار پرداخت ماهانه حداقل ۱ تا ۱۰ میلیون تومان هزینه فضا و مواد اولیه، سود خالص ۷ میلیونی به جیب می زنند. مردمان کشور ما در این چند سال ثابت کردهاند در هر جایی برای لذت بردن از طعم ذرت مکزیکی حاضرند پول خرج کنند.
در کنار تمام این موارد مزیت دیگر این شغل پنهان ماندن این مشاغل از چشم مالیاتیها است. این در حالی است که یک جوان در کشور بعد از سپری کردن یک پرسه چندین ساله برای تحصیل و خدمت سربازی و پیدا کردن یک شغل با در آمد حقوق پایه ۸۵۰ هزار تومان حداقلی باید مالیات هم پرداخت کند و در نهایت یک حقوق بخور و نمیری برای گذران زندگی خود کسب کند.
براساس این گزارش، شرایط کاری این رسته از کسبه در کشور نشان می دهد که تامین شغل برای جوانان نیازمند خلاقیت و نوآوری این چنینی است که بتوانند از حداقل سرمایه درآمد میلیونی ماهانه کسب کنند و این تنها یکی از شغل هایی است که در کشور بدون داشتن تحصیلات و مدارک عالی و با شرایط آسان می توان درآمدهای میلیونی کسب کرد و زندگی خوبی داشت. در این شرایط روی آوردن مردم حتی به یک چرخ دستی برای فروش ذرت مکزیکی کار عاقلانه به نظر میآید!
منبع: مشرق
انتهای پیام/