تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
0

ما از جهان غرب عقب تر نیستیم، از دین اسلام عقب تر مانده ایم

  • کد خبر : 161186
  • 27 شهریور 1395 - 17:58
ما از جهان غرب عقب تر نیستیم، از دین اسلام عقب تر مانده ایم

با مرور ارتباطات اجتماعی و نحوه رفتار مردم در کشورهای پپیشرفته به این نکته پی می بریم که تنها دلیل موفقیت آنها فقط یک علت می باشد و آنهم رعایت نکات اخلاقی است که از تعالیم دین اسلام است ولی متاسفانه ما مسلمانان هرکجا که از مسیر مستقیمی که اسلام نشان داده بیراهه رفته ایم قافیه را باخته ایم و به قول معروف از قافله عقب مانده ایم.

به گزارش «کمال مهر»؛؛ استادپرس نوشت:

یکی از محققان مسلمان اهل سودان مقاله زیبایی نوشت تحت عنوان “آیا من دزدم؟” و در آن به مشکلی اساسی در رفتار اکثر کشورهای اسلامی و کردار مسلمانان اشاره می کند که به علت عدم ایمان و اعتقاد واقعی به برنامه کامل دین اسلام برای زندگی انسانها ،  به وظایف و تکلیف خود عمل نمی کنند و به خاطر عملکرد بد خود در انجام  امور  موفق نمی شوند ، اما با مرور رفتار و کردار مردم کشورهای پیشرفته در می یابیم که  تنها دلیل موفقیت آنها  فقط یک علت می باشد و آنهم رعایت نکات اخلاقی است که از تعالیم دین اسلام است ولی متاسفانه ما مسلمانان هرکجا که از مسیر مستقیمی که اسلام نشان داده بیراهه رفته ایم قافیه را باخته ایم و به قول معروف از قافله عقب مانده ایم. در حالی که خداوند در قرآن ، رشد و کمال انسان را در سایه «ایمان و تقوا» معرفی کرده است, نه بر پایه «ادعای مسلمانی». اینکه تنها مسلمانی مسلمانان در مدارک شخصی شان پدیدار باشد و بس, دردی را دوا نمی کند. وعقب ماندگی امروز مسلمین هم اگر به همین اندازه که می گویند, حقیقت داشته باشد و یک شعار تبلیغاتی برای تلقین به پس رفت نباشد, ریشه در تنبلی و نخوت برخی از مسلمین, بی عرضگی  برخی از سردمداران آنها و همچنین استثمار غرب و خوی استکباری آن دارد.

این محقق  برای بیان این مطلب به دو رخداد که برای او پیش آمده است اشاره می کند :
رخداد اول:
او می گوید: زمان امتحانات پزشکی من در ایرلند بود، و مبلغی که برای امتحانات می بایست پرداخت میکردم ۳۰۹ پوند بود، در صورتی که خرد نداشته و من مبلغ ۳۱۰ پوند را پرداخت نمودم، امتحانات خود را دادم و بعد از گذشت زمان در حالی که به کشورم سودان برگشته بودم …..
در آن هنگام نامه ای دریافت نمودم که از ایرلند برایم ارسال شده بود. در آن نامه آمده بود که
(شما در پرداخت هزینه های امتحان اشتباه کردید و به جای مبلغ ۳۰۹ پوند ، ۳۱۰ پوند پرداخت کردید، و این چکی که به همراه این نامه برای شما ارسال شده به ارزش یک پوند می باشد … ما بیش از حق خودمان دریافت نمی کنیم).
جالب اینجاست که ارزش آن پاکت نامه و نامه ای که در آن تایپ شده بود خود بیش از مبلغ ۱ پوند بود!!!!!

 اتفاق دوم:
او می گوید که من اکثر اوقات که در مسیر دانشگاه و خانه تردد میکردم، از بقالی (سوپر مارکت) که تو مسیرم بود و خانمی در آن فروشنده بود کاکائو به قیمت ۱۸ بینس میخردم و به مسیر خودم ادامه می دادم .
در یکی از روزها …  قیمت جدیدی  برای همان نوع از کاکائو که بر روی آن ۲۰ بینس نوشته بود در قفسه دیگر قرار داد.
برای من جای تعجب داشت و از او پرسیدم آیا فرقی بین این دو رقم جنس وجود دارد؟
در پاسخ ، به من گفت :
نه، همان نوع و همان کیفیت است !!
پس دلیل چیست؟!!!
چرا قیمت کاکائو در قفسه ای ۱۸ و در دیگری به قیمت ۲۰ به فروش می رسد؟؟!!
در پاسخ به من گفت :
به تازگی در کشور نیجریه، که کاکائو برای ما صادر میکرد اتفاق جدیدی رخ داده که همراه با افزایش قیمت کاکائو برای ما بود و این جنس جدید قیمت فروش اش ۲۰ بینس و قبلی ۱۸ بینس است.

به او گفتم با این وضعیت کسی از شما جنس جدید خرید نمی کند تا زمانی که جنس قبل کامل به فروش نرود.
او گفت: بله، من آن را می دانم
من به او گفتم: بیا یه کاری بکن همه جنس ها را قاطی کن و با قیمت جدید بفروش با این کار کسی نمی تواند متوجه شود و جنس قدیم از جنس جدید تشخیص دهد.
در پاسخ؛ در گوشی به من گفت ؛ مگه شما یک دزدی ؟؟؟؟

شگفت زده شدم از آنچه او به من گفت و مسیر خودم را پیش گرفتم و رفتم؛ در حالی که همیشه این سوأل در گوش من تکرار می شود و ذهن مرا در گیر کرده است که :
آیا من دزدم ؟؟!!!
این چه اخلاق و کرداری است؟!
در واقع این کردار و رفتار انها ، از تعالیم دین و  اخلاق ماست
اخلاق دین ما مسلمانان است
اخلاق اصول ما مسلمانان است
اخلاقی که پیامبر ما حضرت محمد (ص) به ما آموخت.
(ما از جهان غرب عقب تر نیستیم ،  از دین اسلام عقب تر مانده ایم )
این متن تلنگر عجیبی در وجودم انداخت و اینک به معنی این آیه شریفه رسیدم که خداوند در قرآن شریف فرموده است ” خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر آنکه، هر آنچه در وجودشان هست تغییر دهند”.

انتهای پیام/م

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=161186

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x