بنا بر این گزارش، در این مطالعه مدیرانی که موفق به کسب دارایی به ارزش یک میلیارد دلار شدهاند، سوپر میلیاردر شناسایی شدهاند. نکته جالب آنکه در این لیست، نام اشخاصی که بر حسب اتفاق یا به ارث بردن داراییها میلیاردر شدهاند، وجود ندارد و همه افراد نامبرده در این گزارش، کسانی هستند که با تکیه بر توانایی و خلاقیت خود سوپرمیلیاردر شدهاند.
هدف از تهیه این گزارش، بررسی تأثیر زیرساختهای سیاستگذاری و دولتی برای فراهم ساختن شرایط موفقیت و ثروتمند شدن است و جالب آنکه همه این سوپرمیلیاردرها برای جامعه خود به شدت مفید واقع شده و توانستهاند مستقیم و غیر مستقیم میلیونها شغل در جوامع خود ایجاد کنند.
نتیجه این گزارش آن است که کشور هنگ کنگ نسبت به جمعیت خود در سطح برترین کشورها برای پرورش دادن سوپر میلیاردرها قرار گرفته و پس از آن به ترتیب رژیم اسرائیل، ایالات متحده، سوییس و سنگاپور در ردههای دوم تا پنجم هستند.
بر پایه نتایج این گزارش سیستم مالیاتی شفاف و کاربردی در کنار عدم قوانین دستوپاگیر تنظیمی به عنوان مهمترین فاکتورهای موفقیت مدیران خلاق شناسایی شده و جالب آنکه حمایتهای دولتی هیچ جایگاهی در موفقیت فضای کسب و کار در کشورهای موفق ندارد.
در این گزارش آمده است: نتایج حاصل حاکی از آن است که هنوز رویای آمریکایی این گزاره که برای هر فردی این امکان هست که با تلاش، استعداد و خلاقیت و کمی اقبال بتواند در رده بالاترین و موفقترین افراد به لحاظ اقتصادی و اجتماعی قرار بگیرد، زنده است. سوپر میلیاردرهایی که با تلاش خود به این درجه رسیدهاند، میلیونها شغل، میلیاردها دلار دارایی و در عین حال شاید تریلیونها دلار ارزش مادی و معنوی برای جوامع خود ایجاد کردهاند.
نکته جالب آنکه این گزارش تأکید دارد که رویای آمریکایی دیگر یک رویای آمریکایی نیست، بلکه تبدیل به یک رویای جهانی شده است.
بخشهایی از اینفوگرافی تهیه شده از سوی این مرکز مطالعاتی را در زیر میبینید که به خوبی نشان دهنده نمونههایی موفق در سوپر میلیاردرها، پراکندگی جغرافیایی آنها و تشریح شرایط موفقیت آنهاست:
هنگ کنگ، امریکا، سوئیس، سنگاپور، نروژ، ایرلند، تایوان، کانادا، استرالیا، انگلیس، نیوزلند، سوئد، آلمان، ژاپن، اسپانیا، جمهوری چک، ترکیه، پرتغال و یونان به ترتیب از مناطقی هستند که افراد ثروتمند در آن زندگی می کنند.