به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:
مواد لازم برای ۳ نفر:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم
خورشت قارچ و گوشت چرخ کرده
طرز تهیه :
یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید، سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند. کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید.
گوجهفرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید. بعد در روغن تفت دهید تا آب گوجهفرنگی کشیده شود. سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ). در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.
نکته ها : میتوانید بجای گوجه فرنگی از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.
انتهای پیام/ص