تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
2

گراتن سیب زمینی

  • کد خبر : 180337
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۰۱
گراتن سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی.

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
کره ۳ قاشق
آرد همه منظوره ۳ قاشق
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۲ فنجان
پنیر چدار رنده شده ۱ و ۱/۲ فنجان

اطلاعات مواد مغذی

۴۹۹کالری

۲۵.۴ گرمچربی

۴۹.۳ گرمکربوهیدرات

۱۹.۸ گرمپروتئین

گراتن سیب زمینی

طرز تهیه:
فر را روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. یک ظرف مخصوص کاسرول( یا ظرف مناسب فر) آماده کنید و داخل آنرا با کره چرب  کنید.

سیب زمینی ها را بصورت حلقه هایی با پهنای نیم سانتیمتر برش بزنید. پیاز را نیز حلقه حلقه کنید. سپس نصف سیب زمینی ها را کف ظرف بچینید. پیازها را روی آن قرار دهید. مجددا باقیمانده برش های سیب زمینی را بچینید و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

کره را در ماهیتابه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. آرد و نمک را اضافه کنید و ۱ دقیقه بطور مداوم با همزن مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید. چند دقیقه آن را حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. پنیر چدار را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه به هم زدن ادامه دهید تا پنیر آب شود. مایه پنیری را روی سیب زمینی ها بریزید و روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

ظرف را به مدت ۹۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید. پس ازین مدت ظرف را خارج کنید، اجازه دهید گراتن کمی خنک شود و سپس این غذای لذیذ و خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

انتهای پیام/ص

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=180337

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x