بر اساس اسناد موجود، اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت یازدهم، از ۲۸ تیرماه ۱۳۸۹ از طرف بنیاد مستضعفان به عنوان رئیس هیئت مدیره سیمان تهران مشغول به کار شده است و ریاست وی بر هیئت مدیره سیمان تهران تا سال ۱۳۹۳ ادامه داشته است. اما نکته مهم در دوره ریاست جهانگیری بر سیمان تهران، پاداشهایی است که در این دوره میان اعضای هیئت مدیره توزیع شده است.
بر اساس تصمیم مجمع سالانه سیمان تهران که در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ تشکیل شد، پاداش هیئت مدیره شرکت سیمان تهران (که جهانگیری رئیس آن بود) برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۳۸۹ مبلغ ۱۷۵ میلیون تومان (معادل ۴۶۰ میلیون تومان ارزش پول در حال حاضر) تعیین شد.
همچنین براساس مصوبه مجمع در سال ۹۱، پاداش هیئت مدیره برای سال مالی منتهی به اسفند ۹۰ هم ۲۰۰ میلیون تومان (معادل ۴۳۶ میلیون تومان امروز) تعیین شد.
پاداش هیئت مدیره سیمان تهران به ریاست جهانگیری، برای سال مالی منتهی به اسفند ۹۱ هم از سوی مجمع ۲۴۰ میلیون تومان (معادل ۳۷۱ میلیون تومان امروز) تصویب شد.
نهایتا، براساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۳۹۲، پاداش اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان تهران، ۲۵۰ میلیون تومان (معادل ۳۲۳ میلیون تومان امروز) تعیین شد.
مطابق اسناد موجود، مجمع عمومی شرکت سیمان تهران برای سال منتهی به اسفند ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۳۹۳ (یک سال پس از شروع به کار دولت یازدهم) تشکیل شد. یعنی در مقطعی پاداش ۲۵۰ میلیون تومانی برای اعضای هیئت مدیره (از جمله اسحاق جهانگیری) تصویب شد، که از معاون اول شدن وی در دولت یازدهم حدود یک سال میگذشت!
بحث درباره اینکه حضور معاون اول رئیسجمهور در هیئت مدیره یک شرکت بورسی، قانونی یا غیرقانونی است و اگر از این پاداش دریافت کرده، تخلف بوده یا خیر، بر عهده نهادهای نظارتی است. براساس اسناد موجود، اسحاق جهانگیری بیش از یک سال بعد از معاونت اولی در دولت یازدهم، از ریاست هیئت مدیره شرکت سیمان تهران کنار کشیده است.
حال که جهانگیری از سوی رئیس جمهور به عنوان مسئول رسیدگی به وضعیت دریافتیهای نجومی مدیران دولتی تعیین گردیده است، ضروری است معاون اول روحانی توضیح دهد از ۸۶۵ میلیون تومان پاداش تقسیمشده در دوره ریاستش بر هیئت مدیره سیمان تهران، شخص او چه سهمی دریافت کرده است و نیز درباره حضور در مقام ریاست هیئت مدیره همزمان با معاونت اولی رئیس جمهور هم توضیح بدهد.