مصرف دوز کم امگا ۳ روغن ماهی هر روز به مدت ۱۰ هفته بمی تواند تعداد تشنج را به یک سوم در میان بیماران مبتلا به صرع برساند.
این تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور کریستوفر DeGiorgio از گروه مغز و اعصاب در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) دریافته اند ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه ماهی، ساردین و ماهی آزادو مکمل های روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا ۳ می تواند در درمان بیماری صرع موثر باشند.
نتایج مطالعات نشان می دهند امگا ۳ ماهی قزل آلا می تواند فشار خون و ضربان قلب را در بیماران صرع تنظیم کند و از تعداد تشنج های آن ها به طور قابل توجهی بکاهد.
انتهای پیام/