تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024
0

ماهی قزل آلا، سرنخ جدید دانشمندان برای درمان صرع!

  • کد خبر : 54807
  • 19 شهریور 1393 - 13:28
ماهی قزل آلا، سرنخ جدید دانشمندان برای درمان صرع!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد امگا ۳ روغن ماهی می تواند فرکانس تشنج بیماران مبتلا به صرع را کاهش دهد.

به گزارش کمال مهر،حدود ۲.۳ میلیون بزرگسال و حدود ۴۷۰.۰۰۰کودک در ایالات متحده به صرع، یک بیماریعصبی مادام العمر با تشنج همراه است مبتلا هستند. در حال حاضر، یک مطالعه جدید ادعا می کند بیماران مبتلا به صرع می توانند در حملات تشنج با مصرف روزانه دوز کم امگا ۳ روغن ماهی عوارض این بیماری را کاهش دهند.

مصرف دوز کم امگا ۳ روغن ماهی هر روز به مدت ۱۰ هفته بمی تواند تعداد تشنج را به یک سوم در میان بیماران مبتلا به صرع برساند.

این تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور کریستوفر DeGiorgio از گروه مغز و اعصاب در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) دریافته اند ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه ماهی، ساردین و ماهی آزادو مکمل های روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا ۳ می تواند در درمان بیماری صرع موثر باشند.

نتایج مطالعات نشان می دهند امگا ۳ ماهی قزل آلا می تواند فشار خون و ضربان قلب را در بیماران صرع تنظیم کند و از تعداد تشنج های آن ها به طور قابل توجهی بکاهد.

انتهای پیام/

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=54807

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x