تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 18 May , 2024
0

۴ روغن مفید برای مبتلایان به “کبد چرب”

  • کد خبر : 50119
  • 16 مرداد 1393 - 1:18
۴ روغن مفید برای مبتلایان به “کبد چرب”

بی شک منشاء بسیاری از امراض و بیماری، عدم رعایت رژیم غذایی درست و مصرف نابجا و زیاد از حد برخی گروه‌های غذایی است. بنابراین با رعایت رژیم غذایی سالم، می توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب، جلوگیری کرد.


کمال مهر:سید موید علویان، رئیس شبکه تحقیقات هپاتیت کشور و فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد، گفت: عمده درمان کبد چرب، تغذیه سالم، ورزش و تغییر سبک زندگی است ثابت شده کسانی که از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات و مواد قندی زیاد استفاده می‌کنند، بیشتر به کبد چرب مبتلا می شوند.
علویان ادامه داد: حذف قند و کربوهیدرات از رژیم غذایی، کاهش مصرف چربی و مصرف به اندازه پروتئین‌ها و سبزیجات، بر کاهش کبد چرب نقش زیادی دارد ولی از آنجایی که تمام چربی‌های مصرفی چربی بدن نیست و بدن نیاز به HDL چربی خوب دارد، بنابراین انتخاب نوع چربی مصرفی  اهمیت دارد.
این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: همه افراد، حتی مبتلایان به کبد چرب هم نیازمند مصرف ۲۰ درصد چربی روزانه در رژیم غذایی شان هستند و حذف کامل چربی از رژیم غذایی، باعث از بین رفتن اسید آمینه‌های ضروری بدن و همچنین کاهش سطح امگا ۳ و امگا ۶ بدن می‌شود و از آنجایی که این دو بر خلق و خو و روان فرد اثر دارند، کاهش آنها موجب بروز افسردگی می‌شود.
علویان تاکید کرد: مصرف روغن‌های مفیدی چون روغن زیتون، روغن بادام، روغن ماهی و روغن کنجد و حذف لبنیات پرچرب که حاوی چربی با تراس بالا و هیدروژنه است، از برنامه غذایی و تعادل در مصرف مواد غذایی، مانع بروز کبد چرب، دیابت و انواع سرطانها در فرد می‌شود.
انتهای پیام/
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=50119

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x