وی با اشاره به اینکه علاوه به گذراندن اوقات فراغت در کنار خانواده برخی جوانان همانند جوانان کشورهای غربی و اروپایی گرایش به اوقات فراغت فردی و استفاده از فضا مجازی دارند افزود: اگر جوان تمایل به اوقات فراغت فردی داشته باشد آسیبهای خاص خود را دارد اما در این بخش رسالت خانواده و والدین برای برنامهریزی اوقات فراغت مثبت و اثربخش وظیفه و تکلیف است.
حسنزاده در ادامه اظهار کرد: امروز در کشور اوقات فراغت با ۳ چالش اساسی روبهرو است که اولین چالش در حوزه دیدگاه و نگرش است که مسئولین و صاحبنظران خانوادهها دیدگاههای متفاوتی دارند و به درستی از اوقات فراغت و کارکردهایی که باید اوقات فراغت داشته باشد، ندارند پس لذا باید یک تعریف مفهومی درست از اوقات فراغت ارائه شوند و برای اوقات فراغت برنامهریزی مناسبی انجام شود.
وی در ادامه چالش بعدی در اوقات فراغت را حوزه فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برای زنان اقشار مختلف فضا و محیطهای مناسبی نداریم برای فضای فعالیت های فراغتی زنان محدودیت دارد و لذا لازم است زمینه حضور خانواده را در محیطهای فرهنگی و اجتماعی فراهم کرد.
وی با اشاره به اینکه بعضی از محیطها پر خطر است و دسترسی به مکانها ممکن نیست یا از نظر اقتصادی به صرفه نیست اظهار کرد: باید برای جوانان به عنوان قشری نیازمند استفاده از اوقات فراغت و حساس، شرایط استفاده از اوقات فراغت را فراهم کرد و ورود جوانان را به میادین و مراکز تفریحی و فراغتی رایگان کرد.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده میانگین ۲۴ ساعت در هفته جوانان ما فرصت فراغتی دارند لذا باید برای این فرمان برنامه ریزی کرد.
حسنزاده در پایان خاطرنشان کرد: خانوادهها باید برنامهریزی منظم و دقیق داشته باشند و با توجه به نظرات و دیدگاههای جوانان خود اوقات فراغت خوبی برای خانوادهها تدارک ببینند و همچنین نمادها و سازمان های مسئول در حوزه اوقات فراغت هم باید زیرساخت ها دسترسیها به میادین تفریحی و امکانات را فراهم کنند.
انتهای پیام/