وی تصریح کرد: زن ومرد مسلمان با حفظ حجاب و پوشش مناسب راه تعالی و تکامل را بسیار سریع طی خواهند نمود و با رعایت سایر دستورات پروردگار به بالاترین مقامات الهی خواهند رسید.
جعفر پور گفت:پوشش و حجاب یک دیدگاه و نظریه نمادین و سمبلیک نیست که فقط در مقام نظر و تئوری مطرح شود، بلکه یک برنامه و دستورعملی و سازنده است و فلسفه حجاب از مسائل مهمی است که آگاهی از آن میتواند یکی از پایههای تحقق فرهنگ پوشش اسلامی گردد و به آن عمق و معنا بخشد.
حجت الاسلام جعفرپور در ادامه با اشاره به اینکه در سالهای اخیر بی حجابی و بد حجابی منجر به ایجاد معضل اجتماعی در جامعه گردیده افزود: مسئله بد حجابی از پدیده های جدید اجتماعی نیست بلکه از دیر باز این عنصر ضد اخلاقی در جامعه وجود داشته است.
وی گفت: در سالهای اخیر به موازات تحولات اجتماعی و سرازیر شدن انواع محصولات فرهنگی بیگانه، و حجم وسیع تهاجم و شبیخون فرهنگی، بدحجابی ابعاد تازهای به خود گرفته است.
وی ادامه داد: متولیان فرهنگی میبایست با بهرهمندی از تمام ظرفیتها و با روشهایی از جمله تقویت ایمان و اعتقاد دینی، احیاء فرهنگ اصیل اسلامی، شناساندن و معرفی الگوهای والا در زمینه حجاب، گنجاندن مطالب مهم در زمینه حجاب و پوشش و آموزشهای لازم در کتب درسی، و استفاده از ابزارهای فرهنگ ساز از جمله صدا و سیما و مطبوعات، گامهای موثری را در جهت رفع این معضل اجتماعی بردارند.
وی با تاکید بر این که در کنار اقدامات بازدارنده، نباید از برنامه ریزیهای کلان فرهنگی در امر برخورد با پدیده شوم بدحجابی چشم پوشید، گفت: در حقیقت مقابله با بدحجابی برای تاثیرگذاری لازم، باید به یک مطالبه همه جانبه و خواست عمومی تبدیل شود. و میبایست با بررسی و تحقیق دقیق، علت شیوع بدحجابی در جامعه مورد بررسی قرار گیرد و راه کارهای مناسب در این خصوص ارائه شود تا شاهد گسترش این مسأله در جامعه نباشیم.
گفتنی است: مجموعه نمایشگاهی حیاء و عفاف در ایستگاههای تجریش، ارم سبز، راه آهن، توحید، فردوسی، تهرانپارس، آزادی و مولوی پذیرای مسافران گرامی بوده و لحظاتی هر چند کوتاه آنها را به میهمانی طرح و رنگ این آثار دعوت مینماید.
انتهای پیام/