زرافشان با اشاره به در نظر گرفتن سه نوع تسهیلات برای هنرجویان شاخه ی کار و دانش، اضافه کرد: استفاده فارغالتحصیلان این رشته از امریه برای خدمت در بخش کشاورزی یکی از سه تسهیلاتی است که برای هنرجویان کار و دانش در نظر گرفته شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به بهرهمندی دانش آموزان از مراکز آموزش جهاد کشاورزی به عنوان یکی دیگر از تسهیلات در این حوزه گفت:امسال دستورالعملی صادر شده مبنی بر اینکه مراکز آموزشی جهاد کشاورزی موظف هستند ظرفیتهای خود را در اختیار دانشآموزان قرار دهند که تحقق این امر سبب میشود پوشش تحصیلی در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد.
زرافشان با تاکید بر تسهیلات بانک کشاورزی به عنوان سومین تسهیلات ارائه شده برای فارغالتحصیلان اظهار داشت: تسهیلات بانکی برای فارغالتحصیلان رشته کشاورزی است که با استفاده از آن بتوانند به عنوان یک کارآفرین اشتغال زایی نمایند همچنین تسهیلات بانک کشاورزی تسهیلاتی با نرخ کارمزد پایین است و فارغالتحصیلان برای آنکه بتوانند کاری را آغاز نمایند نیازمند یک سرمایه اولیه برای خرید تجهیزات و وسایل هستند.
وی در خصوص سقف وامهای بانکی نیز افزود: سقف وام به بانک مربوطه و پیشنهادی که کارآفرین ارائه میدهد بستگی دارد اما معمولا برای کارهای کوچک تسهیلات کمتر و برای کارهای بزرگ تسهیلات بیشتری در نظر گرفته میشود.
زرافشان با اشاره به اینکه یکی از ظرفیتهای خوب برون سپاری ما ظرفیتهای جهاد کشاورزی است، تصریح کرد: سازمان آموزشهای فنی و حرفهای و جهاد کشاورزی دو دستگاه بزرگی هستند که در بحث برون سپاری با ما همکاری دارند.
وی ادامه داد: دانشآموزانی که در مراکز جهاد کشاورزی مشغول به تحصیل میشوند میتوانند از ظرفیت برون سپاری استفاده کنند زیرا که جهاد کشاورزی برای توسعه امر کشاورزی در کشور سرمایهگذاری میکند و این سرمایهگذاری با توجه به جهتگیریهای کلان کشور در توسعه اشتغال و تولید میتواند گام ارزشمندی برای دستیابی به اهداف سیاستهای اشتغال باشد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش امضای توافق نامهای با اشاره به سازمان آموزشهای فنی و حرفهای گفت: مسئله تایید گواهینامههای مهارت و صدور دیپلم یکی از مسائلی است که چندین سال فارغالتحصیلان ما با آن روبه رو بودند و تعداد زیادی از دانشآموزان به جهت مسائل اداری و مالی که وجود داشت پروندهها نشان در مجموعه مورد نظر بی نتیجه مانده بود که با امضای این توافق نامه همکاریهای خوبی در این زمینه انجام پذیرفت.
زرافشان با اشاره به اینکه مدت ۱۰ روز است که استانها اقدام به صدور گواهینامههای مهارت نمودهاند، افزود: مورد دیگری که در این تفاهمنامه به آن اشاره شده تسهیل در کار مردم و دانشآموزان در راستای تحقق دولت الکترونیک است به این صورت که آموزش و پرورش به پایگاه اطلاعاتی که برای تایید گواهینامههای مهارت توسط سازمان تهیه شده دسترسی مییابد و براساس آن استانها برای تایید گواهینامههای خود دیگر لازم نیست به جایی مراجعه کنند بلکه مدارس و مناطق با رمز عبوری که دارند وارد سایت میشوند و اقدام به تایید گواهینامههای خود مینمایند.
انتهای پیام/