یکشنبه / ۳ اسفند / ۱۴۰۴ Sunday / 22 February / 2026
×

رئیس هیات ورزش دانش آموزی استان البرز از برگزاری مسابقات والیبال در مقطع متوسطه اول با حضور ۷ تیم خبر داد.

رقابت ۷ تیم در والیبال متوسطه اول دختران استان البرز
  • کد نوشته: 3903
  • ۳ اسفند
  • 36 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    سید مسلم رئیسی، رئیس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار کمال مهر  از کرج اظهار کرد: مسابقات والیبال متوسطه اول دختران استان با حضور ۷ تیم از نواحی و مناطق تابع، به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج، طی دو روز برگزار شد. 

    وی ادامه داد: در تابستان ۱۴۰۵ نیز مسابقات والیبال متوسطه اول دختران در سطح کشوری برگزار می‌شود و منتخبین این دوره از مسابقات با نظر کمیته فنی والیبال بانوان انتخاب و به مسابقات کشوری و اردوی تمرینی اعزام خواهند شد.

    رئیس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان البرز مطرح کرد: بهترین دختران والیبالیست از نواحی و مناطق مختلف استان در این رقابت‌ها به‌عنوان منتخبین هر ناحیه حضور داشتند و در پایان، برترین‌های استان شناسایی و برای حضور در مسابقات کشوری معرفی می‌شوند.

    وی با اشاره به ترکیب تیم‌های شرکت‌کننده گفت: ۷ تیم از مناطق تابع در این دوره حضور داشتند که هر تیم در قالب ۱۲ بازیکن به همراه یک مربی و سرپرست در مسابقات شرکت کردند؛ ناحیه ۲ کرج مقام اول، ناحیه ۳ مقام دوم و ناحیه ۴ مقام سوم را کسب کردند.

    رئیسی به برگزاری مسابقات والیبال متوسطه اول پسران اشاره و بیان کرد: این رقابت‌ها نیز با حضور ۷ تیم از نواحی و مناطق تابعه، به مدت دو روز و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج برگزار شد و ناحیه یک مقام اول، ناحیه ۴ مقام دوم، ناحیه ۳ مقام سوم و ناحیه ۲ مقام چهارم را کسب کردند.

    رئیس هیات ورزش دانش آموزی استان البرز تصریح کرد: منتخبان و برترین‌های نواحی، با نظر کمیته فنی و انجمن والیبال، به اردوی آمادگی تیم والیبال استان برای حضور در رقابت‌های کشوری دانش‌آموزان که در تابستان ۱۴۰۵ برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.

    وی خاطرنشان کرد: پس از تعطیلات نوروز، تمرینات آمادگی تیم والیبال استان به‌صورت مستمر و با حضور مربیان و اعضای کمیته فنی برگزار می‌شود تا دانش‌آموزان از آمادگی فنی و تکنیکی لازم برای حضور قدرتمند در رقابت‌های تابستان ۱۴۰۵ برخوردار شوند.

    رئیسی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های ورزشی استان اذعان کرد: با وجود زیرساخت‌های موجود در استان البرز و علی‌رغم مشکلات در حوزه فضای ورزشی و کمبود سرانه ورزشی، امکان میزبانی مسابقات را داریم اما آموزش و پرورش محل اسکان برای میزبانی در اختیار ندارد و سالن‌های موجود نیز از استانداردهای لازم برخوردار نیستند.

    وی افزود: در صورت واگذاری میزبانی به البرز، به ناچار به استفاده از فضاهای سایر نهادها از جمله اداره کل ورزش و جوانان البرز هستیم. خوابگاه و محل اسکان اختصاصی برای برگزاری رویدادهای کشوری یا جهانی در اختیار نداریم؛ در صورت اعطای میزبانی، ناچار به استفاده از ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه هنر و دانشگاه خوارزمی هستیم.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *