تاریخ : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 13 May , 2024
0

طرز تهیه خورشت کرفس

  • کد خبر : 39008
  • 27 اردیبهشت 1393 - 8:55
طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد.

 

 

مناسب برای: ۳ نفر

زمان آماده سازی: ۱ ساعت

مدت زمان انتظار: ۲ ساعت

مواد لازم

آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع ۵۰ گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۳ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد یزرگ
زعفران ۳ قاشق غذا خوری (اختیاری)

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرف مناسب پیاز ها را خرد کرده و نیمه سرخ می کنیم.

۲- سپس گوشت را قطعه قطعه کرده و به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

۳- پس از تفت دادن همه ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را به غذا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

۴- رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم.

۵- ساقه کرفس را به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متر برش زده کنار می گذاریم، برگ های کرفس را هم خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری ریز شده به روغن تفت می دهیم.

۶- سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری آب جوش به مواد قبلی اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت می گذاریم تا غذا چند قل بزند.

۷- حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد.

۸- زمانی که دو ساعت از طبخ خورشت گذشت ساقه کرفس برش داده شده را به غذا اضافه می کنیم و یک ساعت به خورشت زمان می دهیم تا خوب بپزد.

۹- حدود نیم ساعت آخر آبغوره یا گرد غوره را به مواد اضافه می کنیم، البته اضافه کردن لیمو عمانی هم همزمان با اضافه کردن آبغوره انجام می شود.

نوش جان

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=39008

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x