به گزارش
خبرنگار ورزشی کمال مهر، برخی از ورزشکاران به علت مشکلاتی که در زندگی شان با آن مواجه هستند غیر از رشته ورزشی شان شغل دیگری هم برمیگزینند تا امرار معاش کنند.
این موضوع بهانهای شد تا مروری داشته باشیم بر ورزشکارانی که شغل دوم دارند.
** از مدال برنز جهان تا ساندویچفروشی
آخرین باری که نام یداله عرب جعفری در میان اسامی ملیپوشان کشتی فرنگی ایران دیده شد در مسابقات جهانی ۲۰۰۸ جوانان درترکیه بود، مسابقاتی که با کسب مدال برنز این کشتیگیر و نایب قهرمانی ایران درجهان همراه شد اما پس از آن دیگر خبری از عرب جعفری نشد.
مربیان سابقش بیان کردند که وی تشک کشتی را بوسیده و کنار گذاشته، فقط به خاطر بیمهری مسئولان. چرخاندن چرخ زندگی فرصتی نگذاشته تا او کشتی را ادامه دهد.
جعفری ساندویچی دارد و فرصت اضافی هم ندارد، شاید اگر جعفری شرایطش در کشتی مناسب بود هیچ وقت ساندویچ فروشی راه نمیانداخت و به صورت حرفه ای ورزش کشتی را ادامه میداد اما مشکلات بوجود آمده باعث شد که وی برخلاف میل خود به فروش ساندویچ روی بیاورد.
** قهرمان نجات غریق که همچنان شغلش فلافل فروشی است
صادق پاکدامن کشتی گیر برازجانی و بااخلاق استان بوشهر است که علاوه بر کسب عناوین متعدد در رشته کشتی آزاد، در رشتههای کشتی ساحلی، کشتی با شال، دو و میدانی، نجات غریق و حتی تکواندو نیز فعالیت داشته و برای شهرستان دشتستان و استان بوشهر افتخار آفرینی کرده است.
فردی که پس از چندین مقام قهرمانی کشور و پس از سختیها و مشقتهای فراوان تمرینات خود را پیگیری نمود تا درسن ۲۵ سالگی بالاخره زحماتش به ثمر نشسته و به تیم ملی نجات غریق دعوت شده و با لیاقتی که داشت جواز مسابقات جهانی راکسب کرده و در نهایت نیز به همراه تیم ملی نجات غریق ایران راهی استرالیا شد و مقام طلای جهانی را برگردن آویخت تا برگ زرین دیگری را برای ورزش استان بوشهر رقم بزند.
صادق پاکدامن پس از ۲۰ سال حضور در ورزش شهرستان و استان فکر میکرد با این مدال طلای جهانی مورد حمایت قرار بگیرد اما تنها همان روز نخست که از مسابقات جهانی وارد فرودگاه بوشهر شد تعدادی از مسئولان با انداختن دستههای گل بر گردن وی و گرفتن چندین عکس درحالتهای مختلف در کنار قهرمان طلایی استان و ارسال به مطبوعات حمایت خود را اینگونه نشان داده و بعدها پاکدامن ماند و یک بدن مصدوم.
شاید خیلیها فکر میکردند این ورزشکار باکسب طلای جهانی به طور حتم آیندهای روشن در انتظار خواهد داشت اما پاکدامن که درسال گذشته دکهای فلافل فروشی داشت حال همان دکه را هم ندارد و تبدیل به یک چرخ یا گاری برای حمل وسایل و لوازم شغلش شده است.
** دستفروشی امید اول طلای ایران برای تامین هزینهها!
شاهین جعفری دو و میدانی کار نوجوانان ایران که عنوان چهاردهمی دنیا را هم در کارنامه دارد و امید اول کسب مدال طلا در مسابقات آسیایی به حساب میآید، به خاطر مشکلات مالی و عدم حمایت از سوی فدراسیون دو و میدانی قید فعالیت در تیم ملی را زده و اعلام کرده برای تامین مخارج زندگی خود مجبور است دستفروشی کند.
** ملی پوش سابق بسکتبال به همراه پسرش دستفروشی میکند
ایرج خدری پیشکسوت بسکتبال و بازیکن سابق تیم های ملی به همراه پسرش مشغول دست فروشی است.
مسئولان فدراسیون بسکتبال، ملی پوش سابق بسکتبال کشور را به دروغگویی متهم میکنند و هدف او را باجگیری از فدراسیون میخوانند.
** بنزین فروشی مربی تیم ملی کریکت ایران
رئیسی که سابقه کاپیتانی تیم ملی کریکت بزرگسالان ایران را هم در کارنامه دارد مجبور شده است برای گذراندن زندگی به شغل بنزینفروشی کنار خیابان روی بیاورد.
وی در دوران فعالیت ورزشی خود توانسته عناوین و مقامهای ملی و بین المللی مختلفی از جمله فنیترین بازیکن مسابقات درسال ۸۶، مسئول کمیته کریکت، عضو کمیته فنی زیر ۱۹، سرمربی تیمهای منتخب جوانان و نوجوانان در سال ۸۶، فنی ترین بازیکن مسابقات دور رفت قهرمانی کشور، انتخاب به عنوان کمک مربی اردوهای تیم ملی کریکت جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۱، سرداور مسابقات قهرمانی بانوان کشور در سال ۸۷، عضو کمیته فنی کریکت جمهوری اسلامی ایران، کمک مدرس دورههای مربیگری آسیا مربیگری آسیا زیر نظر مدرس بین المللی اقبال کشور درسه دوره متوالی، کاپیتان تیم ملی در رده سنی بزرگسالان، شرکت در اولین دوره کلاسهای توجیهی داوری کریکت زیر نظر مدرس بین المللی درسال ۲۰۰۴، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال و همچنین تیم ملی جوانان درسالهای ۲۰۰۸و ۲۰۰۹، اخذ مدرک داوری کریکت درجه ۱ درسال ۲۰۱۱ در کشور سریلانکا را کسب و از آن خود نماید.
محمد یوسف رئیسی تنها مربی رشته کریکت درکشور است که مدرک مربیگری درجه یک آسیایی را دراختیار دارد.
انتهای پیام/