جمعه / ۲۸ آذر / ۱۴۰۴ Friday / 19 December / 2025
×

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان البرز از برگزاری طرح «هفته ماها» در ۵ رشته و ۸۴ گرایش خبر داد.

اجرای طرح «ماها» در ۵ رشته در البرز
  • کد نوشته: 3743
  • ۲۸ آذر
  • 9 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    علی قبادی، در گفت‌وگو با خبرنگار کمال مهر در کرج، از برگزاری طرح «هفته ماها» خبر داد و اظهار کرد: رویداد «هفته ماها» با عنوان «مدرسه آرمانی، هنر آسمانی» یک رویداد فرهنگی هنری است که اکنون تر سطح مدارس در حال برگزاری است، در این رویداد دانش‌آموزان استعدادها و قابلیت‌های فرهنگی و هنری خود را با راهنمایی مربیان پرورشی مدارس شناسایی کرده و مشخصات خود را در سامانه نورینو ثبت می‌کنند و منجر به آغاز برنامه‌های جشنواره فردا از مرحله آموزشگاهی خواهد بود و در ادامه به سطح کشوری خواهد رسید.  

    وی در ادامه افزود: این رویداد فرصتی ارزشمند برای مدارس استان است تا با همت معاونان پرورشی و مدیران مدارس، استعدادهای متنوع دانش‌آموزان را در ۵ رشته فرهنگی و هنری شامل سرود و هنرهای آوایی، تئاتر و هنرهای نمایشی، هنرهای دستی و تجسمی، هنرهای ادبی و رسانه و فضای مجازی در قالب ۸۴ گرایش شناسایی کنند؛دانش‌آموزان با ثبت‌نام در این طرح می‌توانند زمینه بروز و شکوفایی استعدادهای خود را فراهم کنند.

    رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان البرز  در ادامه مهم‌ترین چالش موجود را کمبود اعتبار برای تجهیز اردوگاه‌ها ،کانون‌ها و ارتقای کیفیت مسابقات فرهنگی و هنری دانست و اذعان کرد: استان البرز با ۵۳۰ هزار دانش‌ آموز در مجموع فقط دارای ۳ اردوگاه است؛ اردوگاه فاطمه‌الزهرا(س) ماهدشت که از استان تهران به البرز واگذار شده است اما این واگذاری به‌طور کامل انجام نشده است، اردوگاه شهید بهشتی کردان و اردوگاه آیت‌الله طالقانی،با توجه به جمعیت ۵۳۰ هزار دانش‌آموزی استان، این فضاهای پرورشی و اردوگاهی تناسبی با نیازهای موجود ندارند و توسعه آنها ضروری است.  

    قبادی در پایان به برنامه ها و اهداف اشاره و بیان کرد: برنامه اداره فرهنگی و هنری استان در سال‌های آینده توسعه فضاهای اردوگاهی و پرورشی خواهد بود تا منجر به تقویت و شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای فرهنگی و هنری دانش‌آموزان از لحاظ کمی و کیفی محقق می شود.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *