به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه کمال مهر، جعفر میلیمنفرد معاون آموزشی وزیر علوم در حاشیه مراسم تقدیر از اساتید دانشگاه خوارزمی در جمع خبرنگاران گفت: در رابطه با وضعیت دانشگاه ایرانیان گفت: بررسی وضعیت این دانشگاه در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد و تصمیمگیری نهایی در این شورا انجام میشود.
وی در رابطه با چگونگی تدوین سند آمایش آموزش عالی اظهار داشت: سند آمایش آموزش عالی از طرح آمایش توسعه کشور جدا نیست و مهمترین مساله این است که ما طرح آمایش توسعه کشور را فراهم کرده و مشخص کنیم در هر نقطه از کشور در هر زمینه چقدر به توسعه رسیدهایم تا پس از آن بتوانیم سند آمایش را محقق کنیم.
وی افزود: یکی از مهمترین بحثهای نظام آموزش عالی ارتقای کیفیت است، ما اعتقاد داریم آموزش عالی کیفی برای همه یکی از اهداف نظام علمی کشور است.
میلیمنفرد ادامه داد: باید وضعیت موجود را ارزیابی کرده و به ارتقاء کیفی برسیم که در این زمینه تمام زیرنظامها کار خود را آغاز کردهاند و سعی بر متوازنسازی داریم.
معاون آموزشی وزیر علوم عنوان کرد: در رابطه با پردیسهای خودگردان نیز سعی داریم کیفیت را افزایش دهیم و برای این منظور باید پذیرش و انتخاب دانشجویان قانونمند شود.
وی با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی شهریه دانشگاههای غیرانتفاعی گفت: برای دانشگاههای غیرانتفاعی و نوبت دوم شبانه شهریهها تا سقف ۲۵ درصد افزایش یافته است و خود دانشگاهها مجاز هستند کمتر از این میزان را دریافت کنند، شهریه پردیسها را نیز هیاتهای امنای دانشگاهها تایید میکنند.
وی در رابطه با برنامهریزی برای ۳ ترمه شدن مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: چنین اقدامی از سوی دانشگاه آزاد باید با وزارت علوم هماهنگ شود.
معاون آموزشی وزیر علوم در رابطه با همهجانبهنگری در بخشنامههای وزارت علوم نیز اظهار داشت: هر بخشنامهای در تمام حوزههای وزارت علوم برای طراحی در دفتر حقوقی بررسی میشود تا پس از تطبیق با قوانین و بخشنامههای قبلی ابلاغ شود، در این صورت بخشنامهها از همهجانبهنگری برخوردار هستند.
وی با تاکید بر افزایش کیفیت نظام آموزش عالی گفت: وزارت علوم سعی دارد کیفیت دورهها و کارآمدی دورهها را افزایش دهد تا فارغالتحصیلان کارآمد شده و بهتر جذب بازار شوند و مهمترین اصل وزارت علوم نیز توسعه کیفی است.
میلیمنفرد در رابطه با وجود صندلیهای خالی در دانشگاهها گفت: ورودی دانشگاهها به ویژه در مقطع کارشناسی کاهش یافته و با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در سالهای اخیر با صندلیهای خالی مواجه شدهایم و به همین دلیل باید برنامهریزی کنیم تا توازن ایجاد شود، البته درباره کارشناسی ارشد و دکتری با این مساله مواجه نیستیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در نظر داریم از ظرفیت دانشگاهها برای روزآمدی منابع درسی استفاده کنیم.
انتهای پیام/