تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024
0

این شیرینی چشم را ضعیف می کند

  • کد خبر : 36181
  • 09 اردیبهشت 1393 - 11:57

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مواد شیرینی و پرچرب باعث ایجاد تاری دید و آسیب دیدگی قرنیه چشم خواهند شد.

به گزارش کمال مهر  دانشمندان در آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مواد غذایی شیرین باعث ایجاد آسیب‌ به شبکیه چشم می‌شوند و عروق خونی چشم‌ها را متورم و پرالتهاب می‌کند.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، زیاده‌روی در خوردن مواد قندی باعث افزایش شاخص قندخون می‌شود از این رو دیابت با سلامت چشم‌ها ارتباط مستقیم دارد.

گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم‌های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشمشان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی‌جات را محدود کنند و برای سلامتی چشم‌های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.

انتهای‌پیام/

کلید واژه
  • دانا
  • شیرینی
  • بیماری
  • چرب
  • خوردن
  • چشم
  • ضعیف
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=36181

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x