*اسلام، دین سیاست، اقتصاد و فرهنگ
معظم له افزود: اسلام، دین سیاست، اقتصاد و فرهنگ است و این موضوعات از هم جدا نیستند و باید در همه برنامه ریزی ها به این مقولات در کنارهم توجه شود، چرا که دشمنان اینگونه القا میکنند که دین از سیاست جداست و اساسا دینداران نباید در امور سیاسی و حکومتی دخالت کنند که این بسیار اشتباه بزرگی است.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد و لزوم توجه بیشتر مسئولین به این عرصه گفت: آنچه در عرصه اقتصادی مهم است رسیدگی به وضعیت بانکهاست؛ چرا که پولهای مردم در آنجا انباشته میشود که اگر در راه تولید و رفع وفقر و بیکاری به کار گرفته نشود منشا بسیاری از مفاسد میشود؛ آن چنان که امروز در غرب، سرمایه بانکها دست عده ای معدود است.
آیت الله نوری همدانی افزود: اسلام با تمرکز پول و سرمایه در یکجا مخالف است و این که کسی در قبال پول، پولی دریافت کند ممنوع است؛ بلکه باید در قبال کار و فعالیت اقتصادی مشروع منفعت و سودی به دست آید و برای جامعه اسلامی نتیجه و فایده ای داشته باشد که امروزه بانکها به این موضوع اهمیت زیادی نمیدهند.
وی تصریح کرد: باید هرچه سریع تر وضعیت بانکها اصلاح شود، چرا که بانک تنها امین مردم است و نباید برای خود جایگاه و منافعی قائل شوند.
*انتقاد از عدم کنترل قیمتها
وی با انتقاد از وضعیت قیمت گذاری و گرانفروشی در بازار گفت: متاسفانه هیچ گونه اشرافی بر قیمتها نیست و اشخاص کاملا آزادند که هرچقدر خواستند سود دریافت کنند و کسی نیست که قیمت کالاها و خدمات را کنترل کند.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به نامگذاری سال۹۳ به اقتصاد و فرهنگ تاکید کرد: دغدغه مقام معظم رهبری این دومقوله است و لبیک به ندای رهبری نیازمند یک عزم ملی از سوی مردم و مدیریت جهادی مسئولان است.
انتهای پیام/