تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 6 May , 2024
1

راه‌های جلوگیری از سرقت منزل در تعطیلات نوروز

  • کد خبر : 312199
  • 01 فروردین 1403 - 16:36
راه‌های جلوگیری از سرقت منزل در تعطیلات نوروز

چنانچه قصد دارید در تعطیلات نوروز با خاطری آسوده به مسافرت بروید، این توصیه‌های پلیس البرز را جهت پیشگیری از سرقت منزلتان جدی بگیرید.

– اخبار استانها –

به گزارش «کمال مهر»؛ از کرج، همه ساله در ایام تعطیلات نوروز بخش قابل توجهی از همشهری‌های ما در استان البرز برنامه مسافرت را به عنوان یکی از اولویت‌های خود در نظر می‌گیرند و با سفرهای درون‌شهری کوتاه‌مدت یا سفر به استان‌ها و شهرستان‌های دیگر کشور، سال جدید خود را با انرژی مضاعف آغاز می‌کنند؛ لذا با توجه به اینکه در این ایام اکثر منازل خالی از سکنه است از شهروندان می‌خواهیم برای پیشگیری از سرقت منازل خود به نکات ایمنی ذیل توجه کنند.

۱ـ تا حد امکان از خالی گذاشتن منزل خودداری و برای اطمینان بیشتر بر روی دیوارها، کلیه پنجره‌ها و نقاط قابل نفوذ مانند نورگیر، پاسیو و… حفاظ محکم و مقاوم نصب کنید.

۲ـ درب پشت بام منزل خود را در اسرع وقت به حفاظ نرده‌ای و قفل آویز مطمئن مجهز و هنگام خروج از منزل تنها به قفل نمودن در خروجی اکتفا نکرده، کلیه درهای داخلی ساختمان اعم از در پشت بام، اتاق‌ها، آشپزخانه، حمام، حیاط خلوت و… را قفل کنید.

۳ـ در صورت تغییر محل سکونت یا مفقود شدن کلید یدک منزل، توپی قفل درهای ورودی را تعویض و کلید منزل خود را در دسترس افراد غیرمطمئن قرار ندهید.

۴ـ کنترل ورود و خروج در مجتمع‌های مسکونی را به سرایدار یا نگهبان مطمئن بسپارید؛ با این حال از باز گذاشتن درب ورودی منزل (حتی برای مدت کوتاهی) در طول شبانه‌روز خودداری کنید.

۵ـ از قرار دادن کلید در زیر جاکفشی، داخل کفش و سایر نقاط قابل دسترسی خودداری و همواره دقت کنید تا کلید خود را بر روی قفل در جا نگذارید.

۶ـ برای جلوگیری از سرقت منزل خود به روش توپی‌زنی، توپی قفل را با بدنه در همسطح در صورت عدم امکان لوله‌ای فلزی به دور آن جوش دهید.

۷ـ برای امنیت محل خود در شب، از شبگردها و نگهبانان محلی و مورد تأیید نیروی انتظامی استفاده کنید.

۸ـ از قرار دادن چهارپایه، نردبان و نظایر آن در حیاط منزل مخصوصاً در کنار دیوار خودداری و حتی‌الامکان درهای ورودی و داخلی منزل خود را به سیستم هشداردهنده مجهز کنید.

۹ـ از نگهداری وجوه نقد و طلا و جواهر به مقدار زیاد در منزل بپرهیزید و در مواقعی که مجبور به نگهداری موقت وجوه نقد و اشیاء قیمتی در داخل منزل هستید، از پنهان نمودن آن به صورت یکجا خودداری نموده و حتی‌الامکان از گاوصندوق سالم و مطمئن استفاده کنید.

۱۰ـ نزد افراد ناشناس و کسانی که اعتماد کافی به آنها ندارید از میزان اموال و دارائی موجود خود در منزل صحبت نکنید و از نوشتن نام و مشخصات خود بر روی زنگ منزل خودداری کنید.

۱۱ـ چنانچه در اطراف محل زندگی شما خانه‌های خالی از سکنه و نیمه‌ساز وجود دارد از منزل خود مراقبت بیشتری به عمل آورید.

۱۲ـ در مواقعی که به مسافرت می روید از همسایگان یا اقوام مورد اطمینان خود بخواهید که از منزلتان مراقبت کنند و از بازگو نمودن برنامه سفر خود نزد افراد ناشناس بپرهیزید.

۱۳ـ نسبت به اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های متوقف و سرنشینان آن در پیرامون منزل خود بی‌تفاوت نباشید و در صورت مشاهده موارد مشکوک، شماره و سایر مشخصات آن‌ها را یادداشت و سریعاً به مراکز ۱۱۰ پلیس اطلاع دهید.

۱۴ـ از باز نمودن در به روی افراد ناشناس مخصوصاً به هنگام شب خودداری و این مورد را به فرزندان خود نیز یادآوری کنید و شب‌ها هنگام استراحت درهای ورودی ساختمان را قفل کنید.

۱۵ـ در مواقع خالی بودن منزل، از روشن گذاشتن لامپ یک اتاق به مدت طولانی و مستمر خودداری، حتی‌المقدور از کلیدهای زمان‌دار خودکار استفاده کرده یا اینکه از همسایگان و آشنایان مورد اطمینان خود بخواهید که روشنایی داخل منزل را در هنگام شب تغییر دهند.

۱۶ـ به زنگ‌های بی‌وقت و بی‌مورد تلفن و منزل بی‌توجه نبوده و آن‌ها را به عنوان زنگ خطر تلقی کنید و حتی‌الامکان منزل خود را برای گردش یا ملاقات دوستان و فامیل به صورت یکسان و یکنواخت ترک نکنید.

۱۷ـ از قراردادن وسایل با ارزش در داخل حیاط خودداری و به هنگام ترک منزل تمامی پرده‌ها و کرکره‌ها را نکشید؛ برخی از آنان را به همان صورتی بگذارید که در حالت عادی از آن‌ها استفاده می‌کنید.

۱۸ـ ساکنان منزل به ویژه افراد مسن و نیز افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند از باز نمودن درب به روی افراد ناشناس جداً خودداری کنند.

۱۹ـ با نصب حفاظ، قفل شب‌بند و چشمی بر روی در ورودی آپارتمان خود از غافلگیر شدن خود و اعضاء خانواده‌تان پیشگیری کنید.

۲۰ـ محوطه بیرون منزل خود را همواره روشن نگاه دارید.

۲۱ـ از افشا نمودن محل نگهداری وجوه نقد، جواهرات و اشیاء با ارزش خود نزد همسایگان و بستگانی که مورد اطمینان نیستند جداً بپرهیزید.

۲۲ـ از ورود افراد ناشناس تحت عنوان متکدی، فالگیر، رمال و… به داخل منزل خود ممانعت و از ورود افرادی که به عنوان مأمور انتظامی، دارایی، شهرداری، سرشماری، کارگر خدماتی، مأمور آب، برق، تلفن، گاز و… به منزل شما مراجعه می‌کنند پیش از شناسایی دقیق آنان ممانعت به عمل آورده، در صورت حصول اطمینان فقط اجازه ورود ایشان به محدوده مورد نیاز را بدهید.

۲۳ـ اسناد و مدارک معتبر، دسته‌چک و دفترچه‌های حساب بانکی را در محلی مطمئن و به دور از دسترس دیگران نگهداری کنید و چنانچه در همسایگی شما افراد معتاد و مظنون به خلافکاری سکونت دارند و یا مواردی مثل رفت و آمد و جابه‌جایی مشکوک صورت می‌گیرد مراتب را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و یا کلانتری محل خود گزارش کنید.

انتهای پیام/؛

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=312199

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x