به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:
بررسیهای پژوهشگران دانشگاههای «کلمبیا»، «کورنل» و «روگر» نشان میدهد علاقه به خوردن مواد غذایی چرب «ژنتیکی» است. به این ترتیب که برخی افراد به دلیل داشتن ژنی به نام «CD۳۶» بیش از افرادی که این ژن را ندارند، به خوردن خوراکیهای چرب علاقه دارند. البته برخی دیگر از ژنها نیز وجود دارند که فرد را به خوردن غذاهای چرب و شیرین علاقهمند میکنند اما وجود این ژن بهطور اختصاصی باعث تحریک اشتهای فرد در زمان دیدن این خوراکیها شده و به همین دلیل فردی که این ژن را دارد، بیش از دیگران دوست دارد از این خوراکیها بخورد.