تاریخ : یکشنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۳ Sunday, 16 June , 2024
1

جلوگیری از کاهش حافظه در پیری با مصرف سیب، توت و چای

  • کد خبر : 298534
  • 10 خرداد 1402 - 6:08
جلوگیری از کاهش حافظه در پیری با مصرف سیب، توت و چای

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف چای، سیب و انواع توت‌ها می‌تواند از کاهش حافظه‌ی مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.

به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:

یک مطالعه سه ساله بر روی ۳۵۶۲ نفر که سن آنها حدود ۷۱ سال بود، نشان داده است که افراد با مصرف منظم فلاوانول بالا نسبت به سایرین عملکرد حافظه‌ی هیپوکامپ بهتری دارند. هیپوکامپ بر ایجاد حافظه‌ی کوتاه مدت نقش دارد.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=298534

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x