این بازیگر اضافه کرد: تلویزیون آنقدر شعاری به موضوعات نگاه میکند که مردم دیگر تلویزیون نگاه نمیکنند و بیشتر سعی میکنند با برنامههای دیگر وقت خود را پر کنند.وی افزود: اگر یک کار اصولی ساخته شود، سیاستها تغییر کند و کمی هم مردم تحملشان بالا رود و همه قشرها اجازه دهند که با آنها شوخی شود و زود بهشان برنخورد، نیروی انتظامی نیز نخواهد که در همه فیلمها پیروز و آدم خوبه باشد و همه چیز گل و بلبل باشد و در کل فیلم و سریالها واقع بینانهتر باشند مردم به تلویزیون روی میآورند و آثار فاخری که بیشتر برایشان زحمت کشیده شده است نیز دیده میشوند.
نوری اظهار کرد: مثلا فیلم «شوکران» را میسازند، پرستاران اعتراض میکنند و…؛ همه مدام بهشان برمیخورد پس اتفاقاتی که در جامعه میافتد از کجاست؟ از مریخ آمدند؟ عراقیاند؟ همین مردم خودمان هستند دیگر! نوری اظهار کرد: مسئولان خودشان نیز میدانند که تلویزیون درصد زیادی بیننده ندارد و مردم سلیقهشان بالا رفته است. زمانی که مثلا «بدون شرح» و «زیر آسمان شهر» پخش میشد، توقع مردم پایین بود اما الان به رسانههای مختلف دسترسی دارند و میتوانند انتخاب کنند پس اگر تلویزیون برنامه خوب نشان ندهد و شعار و جو زدگی در آثارش داشته باشد مردم نگاه نمیکنند.
او درباره شبکه های تازه تأسیس سیما عنوان کرد: تلویزیون خیلی بامزه است، به ما یک بار پول میدهد و همان کار ۲۰۰ جا پخش میشود، واقعا در حق هنرمندان همه جوره ظلم میشود، وقتی خود شبکه ملیمان برنامه ندارد و بهترین برنامهاش اخبار ساعت ۱۴ و ۲۱ است چرا انقدر شبکه تاسیس میشود؟! اصلا لزومی ندارد. مثلا اگر شبکه ورزش تاسیس شود مردم بخواهند ورزش را از این شبکه دنبال کنند شبکه سه چه دارد که پخش کند؟
نوری اظهار کرد: ما فقط خوشمان میآید بگوییم فلان شبکه را افتتاح کردیم. فقط خوشمان میآید شلوغ پلوغ کنیم و «نسیم» و «آیفیلم» و «اویفیلم»(!) و هزار شبکه دیگر تاسیس کنیم که برنامهای برای پخش ندارند. آن زمانی که تلویزیون دو شبکه داشت و مثلا «پدر سالار» یا «فوتبالیستها» پخش میشد همه آنها را دیدهاند و الان دوباره همه آنها را مدام تکرار میکنند، حتی به لحاظ بصری و هنری زیبا نیستند که آدم بگوید تکرار خاطرههاست. اگر مدیران به آنچه که فکر میکنند مردم را هم در جریان بگذارند خیلی خوب است.