20 نکته لاغری با کاهش چربی مصرفی

1- جایگزین کردن لبنیات (شیر، ماست، پنیر و…) کم‌چرب به جای لبنیات پرچرب.
2- جدا کردن پوست مرغ و چربی‌های گوشت قرمز هنگام پاک کردن آنها.
3- استفاده از روش کبابی، آب پز و بخار پز برای پختن مواد غذایی به جای سرخ کردن آنها.
4- استفاده از روغن کم در پخت غذاها
5- استفاده از گوشت‌ سفید (ماهی، مرغ و بوقلمون) به جای گوشت قرمز
6- کاهش مصرف مارگارین‌(کره گیاهی) و روغن‌ نباتی جامد
7- استفاده از روغن‌ مایع به جای روغن‌ جامد
8- استفاده از روغن زیتون در برنامه غذایی روزانه
9- مصرف کم غذاهای آماده به ویژه غذاهای سرخ کرده (سیب‌زمینی سرخ کرده ، چیپس و…)
10- افزایش مصرف میوه‌، سبزی‌، حبوبات، دانه‌ها و غلات در برنامه غذایی روزانه
11- افزایش استفاده از نان‌های سبوس‌دار
12- کاهش استفاده از نان‌های روغنی
13- کاهش مصرف زبان، دل، مغز، قلوه و جگر
14- کنترل برچسب مواد غذایی برای تعیین میزان و نوع چربی در آنها
15- عدم مصرف، سوسیس و کالباس و سس های چرب مثل سس مایونز
16- تفت دادن سبزی‌ها روی حرارت کم، به جای سرخ کردن آنها
17- استفاده از بستنی میوه‌ای به جای بستنی سنتی
18- جدا کردن چربی از روی سوپ‌ها و آب خورش‌ها پس از سرد کردن آنها
19- خودداری از خرید گوشت چرخ کرده آماده
20- استفاده از آب لیمو یا آب‌غوره همراه با روغن زیتون و ماست به جای سس مایونز در سالاد

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments

آخرین اخبار

0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x