به گزارش«کمال مهر»؛؛ به نقل از شمیم ماهنشان، پرده گوش حسین کشاورز، دانش آموز مقطع هفتم در دندی بر اثر سیلی و تنبیه معلم پاره شد و گوش وی آسیب جدی دیده است.
تنبیه بدنی دانشآموزان همواره از خطوط قرمز آموزش و پرورش محسوب شده و میشود. امروز همه میدانند که اصلاح رفتار دانشآموزان خطاکار با تنبیه بدنی نه تنها نتیجهبخش نیست بلکه اثری منفی بر روح و روان دانشآموزان گذاشته و آنان را از درس و مشق فراری میدهد. با وجود این اصول اثبات شده، هنوز هم گاه و بیگاه خبرهایی از تنبیهبدنی دانشآموزان از مدارس گوشه و کنار کشور درج میشود و مردم و مسئولان را به تعجب وا میدارد.
معلمی شغل انبیاست، سال هاست که با این جمله زیبا زندگی کرده ایم و هریک از ما خاطرات بی شماری از روزهای خوش مدرسه و معلمانی که بی نهایت دوستشان داشتیم داریم.
اما گاه خاطرات ناخوشایند و غم انگیزی از معلمانی در ذهن برخی از دانش آموزان به جای مانده که رنگ و خاطرات زیبای مدرسه را تیره می کند. خاطراتی از تنبیه های ناعادلانه و گاه بی رحمانه برخی که تنها نام معلم را با خود به همراه دارند نه مهر و عطوفت پیامبر گونه آن را.
این تنبیه های بدنی و روحی گاه گاهی از همین مدارس شهرستان هم به گوش میرسد و دانش آموزان و اولیا به خاطر مقید بودن از شکایت و به چالش کشاند معلم خود داری می کنند.
اما این بار نورعلی کشاورز به خاطر تنبیه فرزندش توسط معلم تا پای شکایت و پزشک قانونی رفته است.
وی اظهار کرد: ماجرا حدود سه هفته پیش اتفاق افتاد چون مدرسه ها تازه آغاز شده بود و این آمدن و نیامدن های معلم ها تکراری و دانش آموزان را کلافه کرده بود از قضا وقتی معلم سر کلاس حاضر نمی شود و دانش آموزان احساس می کنند که معلم دیگر نخواهد آمد عده ای از آنها برمی گردند منزلشان که بین راه دانش آموزان دیگر اطلاع میدهند معلم به مدرسه آمده و سر کلاس حاضر است .
پدر دانش آموز گفت: وقتی حسین به کلاس برمیگردد معلم چنان عصبانی بوده که او را با زدن ضربه سیلی به گوشش ناکار می کند.
کشاورز اظهارکرد: من با شغل بنایی و هزار و یک زحمت این بچه ها را بزرگ می کنم و اجازه نمی دهم کوچکترین ناراحتی آنها را دلرنج کند چه برسد به معلم که به جای یاد دادن راه روش درست به دانش آموزان، از خشونت استفاده می کند.
وی افزود: حسین وقتی به منزل می آید، مادرش می بیند صورت او سرخ شده و بعد از مدتی، تاشب از درد گوشش گریه می کند، و به مادرش می گوید انگار آب در گوشم هست و تکان می خورد.
پدر دانش آموز حسین کشاورز گفت: بنده به خاطر مسائل کاری آن روز یعنی چهارشنبه که حسین کتک خورده بود تا روز جمعه منزل نبودم اما وقتی برگشتم ، حسین بی حال بود و از درد گوشش می گفت و منم پیش دکتر و متخصص بردم تا درصد آسیب به گوش فرزندم و دوا و درمانش باشم که دکترا اظهارکردند پرده گوشش پاره شده است.
کشاورز گفت: چنان از وضعیت فرزندم ناراحت شدم که نامه کتبی به آموزش و پرورش برده بعد از عدم پیگیری و … به دادگاه دندی هم شکایت خود را اعلام کردم ، بنده اصلا دنبال دیه و گرفتن آن نیستم فقط می خواهم بدانم این معلم به چه علت فرزندم را کتک زده و به گوش آن آسیب رسانده است.
وی اظهارکرد: حسین را به پزشک قانونی، و متخصص های استانی هم برده و باز مجددا بعد از سه ماه به پزشک قانونی خواهم برد تا دادگاه نتایج بعدی را اعلام کند.
پدر حسین افزود: مأمورین نیروی انتظامی وقتی از هم کلاسی های حسین از نحوه کتک کاری می پرسند آنها اعلام می کنند معلم چنان سیلی به حسین زد و او با چند چرخ به دور سرش حالش بد می شود و همه دانش آموزان از این وضعیت می ترسند.
کشاورز گفت: از مدرسه و مدیریت آموزش و پرورش تا به حال یک بارم حال حسین و نپرسیدند و حتی نامه ای که به آنها دادم و گفتند از استان پیگیری می کنیم هیچ اقدامی نشده و به ما اطلاع ندادند.
وی اظهار کرد : برخی از معلمین آمدند و از من خواستند از شکایتت صرف نظر کن، که من در جواب پاسخ دادم اگر بلایی بر اثر این ضربه به سر فرزندم بیاید، چکار باید بکنم، اگر به گیجگاه حسین ضربه می خورد و خدای ناکرده حسین طوریش می شد، چی؟ آنها در جواب من گفتند اگر از دکتری نامه بیاریم که حسین تا ده سال آینده ام بر اثر این ضربه طوریش نمی شه رضایت می دهید!
پدر حسین افزود: من به خاطر چنین اظهاراتی واقعا تأسف می خورم، در صورتیکه من حسین و پیش دکتر و متخصص بردم و آنها هم تأیید کردند که پرده گوش حسین پاره شده و بعد به دادگاه شکایت خود را اعلام کردم شما چنین نامه ای رو از کدام دکتر و چه طوری خواهید آورد.
کشاورز خاطرنشان کرد: من اصلا دنبال دیه و این جور مسائل نیستم فقط چرا چنین تنبیه های باید تو مدارس باشد و آسیب جسمی و روانی به کودکان داشته باشد.
انتهای پیام/م