محسن ایمانی همگونی اعضای خانواده را عامل تداوم آن دانست و افزود: مسلما عقلانیت در فضای خانواده مشکلات را حل خواهد کرد اما متاسفانه پسران خانواده های طلاق بیشتر از دختران آسیب دیده و دچار آسیب های اجتماعی می شوند.
وی با بیان اینکه ۹۱ درصد نوجوانان بزهکار از خانواده های نابسامان هستند اظهار داشت: اولین گام در حفظ خانواده ایمان و باور اعضای آن نسبت به یکدیگر است و گفتگو اصلی مهم در خانواده ها می باشد اما متاسفانه امروز مراودات در خانواده ها دیده نمی شود و روابط موزاییکی و صرفا در کنار هم بودن جای خود را به ارتباط عاطفی داده است.
ایمانی اختصاص بخشی از روز را برای حل مسائل در خانواده ها ضروری دانست و تصریح کرد: البته بیان مشکلات در خانواده باید توام با حفظ اسرار و عدم سرکوب طرفین باشد و ارتباط فامیلی و اعضای خانواده در استحکام زندگی نقش بسزایی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: تضادهای اعضای خانواده موجب اضطراب در فرزندان و ایفای نقش های متفاوت از آنها خواهد شد و استرس به وجود آمده افت تحصیلی را به همراه خواهد داشت چرا که از ۱۰۰ نوجوان کانون های اصلاح و تربیت ۵۸ نفر در بازار کار مرتکب بزه می شوند.
استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: مهر پدر و مادر به فرزندان آنها را به سمت این کانون سوق داده و و زمنیه فرار انها از خانواده را فراهم نمی کند و در واقع مشکلات نوجوانان باید در چارچوب خانواده حل شود.
ایمانی افزود: پدر و مادری می توانند در فضای مجازی دست کودکان خود را بگیرند که خود از ان استفاده بهینه داشته باشند چرا که روش های تربیتی نیازمند الگوی رفتاری مناسب هستند اما والدینی که در این فضا غرق خواهند شد نمی توانند چارچوب صحیحی برای فرزند خود قائل شوند.
استاد دانشگاه تربیت مدرس در خاتمه خاطر نشان داشت: بی احترامی به کودکان در خانواده موجب بزهکاری انها در جامعه می شود و در یک بررسی آمده است پدرانی که بیش از ۵۴ ساعت در هفته بیرون از منزل شاغل هستند میزان بزهکاری فرزندان آنها بیشتر است.
انتهای پیام/