۱- جایگزین کردن لبنیات (شیر، ماست، پنیر و…) کمچرب به جای لبنیات پرچرب.
۲- جدا کردن پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز هنگام پاک کردن آنها.
۳- استفاده از روش کبابی، آب پز و بخار پز برای پختن مواد غذایی به جای سرخ کردن آنها.
۴- استفاده از روغن کم در پخت غذاها
۵- استفاده از گوشت سفید (ماهی، مرغ و بوقلمون) به جای گوشت قرمز
۶- کاهش مصرف مارگارین(کره گیاهی) و روغن نباتی جامد
۷- استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد
۸- استفاده از روغن زیتون در برنامه غذایی روزانه
۹- مصرف کم غذاهای آماده به ویژه غذاهای سرخ کرده (سیبزمینی سرخ کرده ، چیپس و…)
۱۰- افزایش مصرف میوه، سبزی، حبوبات، دانهها و غلات در برنامه غذایی روزانه
۱۱- افزایش استفاده از نانهای سبوسدار
۱۲- کاهش استفاده از نانهای روغنی
۱۳- کاهش مصرف زبان، دل، مغز، قلوه و جگر
۱۴- کنترل برچسب مواد غذایی برای تعیین میزان و نوع چربی در آنها
۱۵- عدم مصرف، سوسیس و کالباس و سس های چرب مثل سس مایونز
۱۶- تفت دادن سبزیها روی حرارت کم، به جای سرخ کردن آنها
۱۷- استفاده از بستنی میوهای به جای بستنی سنتی
۱۸- جدا کردن چربی از روی سوپها و آب خورشها پس از سرد کردن آنها
۱۹- خودداری از خرید گوشت چرخ کرده آماده
۲۰- استفاده از آب لیمو یا آبغوره همراه با روغن زیتون و ماست به جای سس مایونز در سالاد
۲۰ نکته لاغری با کاهش چربی مصرفی
۱- جایگزین کردن لبنیات (شیر، ماست، پنیر و…) کمچرب به جای لبنیات پرچرب. ۲- جدا کردن پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز هنگام پاک کردن آنها. ۳- استفاده از روش کبابی، آب پز و بخار پز برای پختن مواد غذایی به جای سرخ کردن آنها. ۴- استفاده از روغن کم در پخت غذاها ۵- استفاده از گوشت سفید (ماهی، مرغ […]
- ارسال توسط : واحدخبر
- 62 بازدید
- بدون دیدگاه