در تورات آمده: مرگ شارون از علائم آخرالزمان است

1
0
کمال مهر؛ 2 روز گذشته “أرييل شارون” نخست وزير جنايتکار رژيم صهيونيستي بعد از حدود 8 سال زندگي در حالت کما، از دنيا رفت.
بعد از انتشار خبر مرگ وي، مطلبي در فضاي مجازي منتشر شد که در آن آمده: بر اساس تورات قديمي “بابلي ها”، آخرالزمان بعد از مرگ يکي از حکام اسرائيل بنام “شارون” رخ خواهد داد.
بر همين اساس، کاربران فضاي مجازي با انتشار گسترده اين مطلب مدعي شده اند که منظور از آن شاروني که در تورات قديمي “بابلي ها” آمده، همين شاروني است که روز گذشته از دنيا رفت.
به گفته اين کاربران، “أرييل شارون” همه صفات شارون ذکر شده در آن تورات را دارد. اولا او قاتل بسياري از اعراب بوده و دوما حاکم قدرتمندي براي اسرائيل به شمار مي رفت و سوما بعد از کنار رفتن او از قدرت، اسرائيل درگير جنگ مي شود و به شدت ضعيف خواهد شد.
بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد که اين سه مشخصه که بيان شده نيز با “أرييل شارون” نيز مطابق دارد.
گفتني است بر اساس روايات اسلامي نيز در آخرالزمان جنگ عظيمي ميان اعراب و اسرائيل رخ خواهد داد.
منبع: شیعه آنلاین
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x