تارخ انتشار: یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
کد خبر : 44673
چاپ خبر

این نکات را برای اولین سحری در نظر بگیرید

غذای مصرفی در وعده سحری بهتر است خصوصیات و ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود


به گزارش گروه خواندنی هایکمال مهر، فردا ماه مبارک رمضان شروع می شود و باید با درک درست از تغذیه به پیشواز این ماه بزرگ برویم. مهمترین نکات در مورد این ماه به وعده سحری مربوط می شود که باید آن را به دقت رعایت کنید.

نکات پیرامون وعده سحری

غذای مصرفی در وعده سحری بهتر است خصوصیات و ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.

در ماه رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات ضروری است.

افراد روزه دار بهتر است همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده ها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات کمتر از ۲ بار در روز در سالهایی که ماه رمضان در فصل تابستان است و روزهای بلند و فاصله سحر تا افطار ۱۶ تا ۱۷ ساعت است، توصیه نمی شود.

با توجه به ساعت صرف افطار تا وعده سحری، می توان در فاصله افطار تا سحر یک وعده غذایی مثل شام سبک را صرف کرد.

در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات، میوه و سبزی، نان و غلات برای افزایش قند خون توصیه می شود همچنین مصرف شیر گرم فرنی و شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل این که منبع خوبی از فیبر هستند و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، مانع بروز یبوست می شود و بسیار مناسب است.

 شیرینی را از سحری حذف کنید

مصرف موادغذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود زیرا مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتیجه کاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه می شود.

بهتر است در وعده سحری مقدار مناسبی سبزیهای مختلف مانند سبزی خوردن مصرف شود زیرا سبزیها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامینها مواد معدنی و مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.

برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.

افراد باید از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنند زیرا چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمکهای معدنی که بدن در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود.

پاسخی بگذارید »

  • آخرین اخبار
  • شهیدگمنام
    تدفین ۲ شهید گمنام در سهرابیه مهرشهر
    کدام پرنده صهیونیست‌ها در تله پدافندی سوریه گیر کرد؟ /نفرین سفارش اف-۱۶های ایران پس از ۴۰ سال اثر کرد +تصاویر
    زنی که به تنهایی همسرش را از چنگال مهاجمان نجات داد +فیلم
    حامد کاویانپور ، فردوسی پور را تهدید کرد
    خروش انقلابی مردم در سراسر ایران
    ما بر تروریسم پیروز شدیم/ایران در رتبه ۱۸ اقتصاد جهان است/سال آینده، سال نشاط است
    عکس/ کاپیتان استقلال در آغوش علی کریمی
    عکس/ بازیکن استقلال، نسخه ایرانی رونالدو
    معلم ریاضی به دلیلِ محکوم نکردن پویشِ بایکوت اسرائیل، از تدریس محروم شد!
    هزینه صدور کارت ملی هوشمند چقدر است؟
    عکس/ فاجعه اخلاقی در شهر بابل بعد از دربی مازندران
    عکس های جالب و دیدنی از مو بلندترین دختر زیبای جهان در کشور روسیه
    الناز شاکردوست از روزهای سخت بیمارستان می گوید
    واکنش جورجینا رودریگز به رسوایی جدید کریس رونالدو +عکس
    روش تهیه ژله قلبی خوشمزه برای ولنتاین
    عکس های جالب و دیدنی از فوران آتشفشان Kilauea
    دختر ملکه زیبایی که در انتها معلوم شد پسر است +عکس
    عکس های داغ بازیگران و چهره ها در دنیای مجازی (۴۱۱)
    نگرانی رهبر انقلاب سر باز کرد!/ نسل مریم میرزاخانی‌ها تمام می‌شود؟
    ️موج جدید بارش برف و باران/ ضرورت استفاده از تجهیزات زمستانی
    کتابی که همه باید بخوانند
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: Kordaki.Net