اسنک قارچ و پنیر

0

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم
قارچ 12 عدد
نان تست 6 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
پنیر موزارلای رنده شده 6 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری

اسنک قارچ و پنیر

طرز تهیه :
پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

سس مایونز و برگ گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید. روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس قارچ های تفت خورده را اضافه کنید. باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید. سپس هر ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید ( به صورت اریب برش بزنید تا ساندویچ مثلثی شود ، با نصف کردن هر ساندویچ 6 ساندویچ خواهید داشت ).

داخل ماهیتابه کره و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ساندویچ ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته ها : بهترین روش برای آماده سازی این اسنک ها استفاده از ساندویچ ساز است. میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس خرد شده ، فلفل دلمه ای و … در تهیه این اسنک استفاده کنید. به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.

برای: 2 نفر
حاضر است در : 30 دقیقه
وعده: شام, عصرانه, میان وعده
دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست
مواد لازم : پنیر موزارلا, پیاز, سس مایونز, قارچ, کره, گشنیز, نان تست

انتهای پیام/ص

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.