تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
2

بیماران مبتلا به “آرتروز” “روی” مصرف نکنند

  • کد خبر : 42971
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

دریافت و مصرف بیش از حد روی می‌تواند موجب افزایش دردهای آرتروز شود.

کمال مهر:دکتر مهرانه علوی متخصص داخلی و استخوان و مفاصل  گفت: مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی روی می‌تواند منشأ دردهای آرتروزی باشد.
به همین جهت باید از مصرف زیاد غذاهای دریایی، مرغ، گوشت قرمز و حتی کاکائو خودداری کرد.
این متخصص با بیان اینکه میزان پروتئین ZTP3 در غشاء بیماران مبتلا به آرتروز به طور غیرطبیعی بالاست، اظهار داشت: پروتئین مذکور، وظیفه انتقال زینک (روی)  به داخل سلولها را دارد و زمانی که میزان مصرف روی زیاد شود، موجب فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF1 می‌شود که خود موجب آسیب بافت‌های غضروفی می‌شود.
وی تصریح کرد: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های مذکور، در بافت غضروفها در درمان آرتروز موثر عمل می‌کند.
انتهای پیام/
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=42971

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x