کمال مهر:پیام فرهبخش، تخصص تغذیه به تاثیر مواد غذایی بر کاهش ضریب هوشی کودکان زیر ۳ سال اشاره کرد و گفت: موادی که از رنگهای مصنوعی حاوی آلومینیوم تشکیل شده، در مغز تاثیر گذاشته و باعث کاهش عملکرد آن میشود.
وی ادامه داد: این مواد که حاوی چیپس، پفک و نوشابه هستند، مصرف آن در کودکان زیر ۳ سال علاوه بر کاهش سرعت یادگیری به دلیل پر کالری بودن موجب بی اشتهایی در کودکان نیز میشود به عنوان مثال چیپس که حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ کالری انرژی دارد موجب کاهش اشتهای کودک به غذا میشود.
فرهبخش با اشاره به اینکه بهترین مواد غذایی برای افزایش ضریب هوشی مصرف میوهجات و سبزیجات و ماهی قزلآلا که سرشار از منابع غنی امگا ۳ است، تاکید کرد: مصرف صبحانه خصوصا در کودکان به هیچ وجه نباید از وعدههای غذایی حذف شود.
وی در پایان گفت: مصرف زیاد شکر نیز باعث اختلال و عدم تمرکز در کودکان و بزرگسالان میشود.
انتهای پیام/