به گزارش گروه سیاسی «کمال مهر»؛ روز گذشته خبری مبنی بر برگزاری جشنی به مناسبت روز زن و میلاد حضرت زهرا(س) با حضور همسران کابینه دولت و برخی مسئولان در کارخ سعد آباد تهران از سوی همسر رئیس جمهور منتشر شد که با واکنش های مختلفی در فضای مجازی و محافل عمومی رو به رو شد که اعتراضات زیادی را نیز در پی داشت.
دولت تدبیر و امید در ابتدای شروع به کار خود بارها از خزانه خالی دم زد و دولت گذشته را متهم به عدم موفقیت در حوزه اقتصادی کرد در حالی که ۸ ماه با همین خزانه به مردم یارانه داد؛ اما پس از مدتی با ارائه سبد حمایتی کالا این سوال بیشتر در اذهان عمومی مطرح شد که با وجود خزانه و انبارهای خالی چگونه چنین کاری انجام شد که البته پاسخ های متفاوتی از سوی کارشناسان و موافقان و مخالفان دولت داده شد که بحث در این مورد، در این گزارش نمیگنجد.
در اواخر سال ۹۲ و اوایل سال جاری دولت تصمیمات جدی را در زمینه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها گرفت و اقدامات عملی در این زمینه را شروع کرده است.
برهمین اساس دولت از مردم خواست تا برای اینکه بتواند به سلامت و امنیت غذایی کمک بیشتری کند و عدالت اجتماعی گسترده تری را در جامعه برقرار کند، آن هایی که نیازمند نیستند از گرفتن یارانه نقدی خودداری کنند. البته بنا به اظهارات مسئولان با توجه به تبلیغات گسترده در رادیو و تلویزیون و سایت های حامی دولت تنها کمتر از ۱۰ درصد مردم انصراف دادند و مابقی برای دریافت یارانه نقدی ثبت نام کردند.
از طرف دیر در سال جدید نیز از سوی ریاست جمهوری پیامک هایی به تمام مردم از طریق اپراتورها ارسال شد که در این پیامک ها سال نو به عموم مردم تبریک گفته شده بود که برخی منتقدان این اقدام را بدعتی دانستند، چراکه معتقدند با وجود اینکه رئیس جمهور در ابتدای سال به صورت تلویزیونی با مردم صحبت کرده بود نیازی به چنین اقدامی نبود و این عمل هزینه های سنگینی را به دولت تحمیل می کند.
ربیعی وزیر کار نیز در ابتدای سال و به مناسبت نوروز به تعدادی از خبرنگاران کارت های اعتباری ۳۵۰ هزار تومانی اهدا کرد که این عمل نیز با اظهارات دولت مبنی بر کمبود بودجه مغایر است و جای تامل دارد که چرا باید چنین هزینه هایی پرداخت شود.
چندی پیش نیز اخباری مبنی بر اینکه دولت در حال ساخت استخری با هزینه ۷ میلیارد تومان برای کارکنان ریاست جمهوری است، در برخی خبرگزاری ها منتشر شد که البته دولت تکذیبیه ای در این باره نداد و شاید این سکوت معنا دار به معنی مهر تاییدی بر این خبر باشد.
همه این اتفاقات و ولخرجی های دولت همزمان با درخواست از مردم مبنی بر انصراف از یارانه ها صورت گرفته است.
آخرین خبرها از جشن رئیس جمهور در کاخ حاکی از سنگ تمام دولت برای زنان دولتمردان است؛ جشنی زنانه و اشرافی در فضای کاخ سعدآباد که فاصله طبقاتی زنان دولتمردان و مسئولان زن دولتی را به رخ عموم زنان جامعه میکشید. تمام زنانی که به این ضیافت دعوت شده بودند از پیش تعیین شده بودند و هیچ امکانی برای ورود افراد عادی نبود.
با ورود هر میهمان، تشریفات او را تا محل تحویل لوازم شخصی، لباسها، تلفن همراه و دوربین عکاسی همراهی میکرد و جای هر فردی از پیش مشخص شده بود.
این جشن بزرگداشت مقام زن که با بی حجاب شدن میهمانان آن بیشتر شبیه یک دور همی زنانه شده بود از بخشهای مختلفی غیر از دولت نیز میهمانانی داشت، فعالان امور زنان، بازیگر، کارگردان و نویسنده زن.
رقص لزگی ۶ دختر، کنسرت موسیقی زنان و برگزاری شوی لباس زنان بخشی از ویژه برنامههای این ضیافت بود.
شادی انحصاری دولت برای روز زن در حالی صورت می گیرد که بسیاری از ادارات در شادی این روز تنها به دادن گل یا شیرینی بسنده می کنند؛ یا در مراسم های پاسداشت روز مادر همیشه از مادران شهید و همسران آنها قدردانی می کنند.
نکته قابل توجه این است که همسر روحانی از مدعویین با پرداخت ۵ سکه تشکر کرده است که این خود نیز جای تأمل دارد.
به نظر می رسد دولت با برگزاری جشنی با آن وسعت و هزینه به بهانه روز زن، چوب تاراج به بیت المال زده است و این عمل خلاف آرمان های انقلاب و اسلام است.
لازم به ذکر است این جشن با واکنش های مختلفی در فیس بوک و دیگر شبکههای اجتماعی مواجه شد و بسیاری از مردم از این اقدام ابراز نارضایتی کردند و آن را ناشایست و دور از اخلاق اسلامی-ایرانی دانستند.
بر اساس این گزارش و باتوجه به نامگذاری امسال و لزوم توجه ویژه به اقتصاد، به نظر میرسد این اقدامات دولت و صرف هزینههای بی مورد و غیر لازم از یک سو و از سوی دیگر درخواست کمک از مردم برای کمک به دولت در زمینه اقتصادی نه تنها با شعار سال مغایر باشد، ناراحتی مردم را نیز برمی انگیزد و لذا انتظار میرود دولت در این زمینه توجه بیشتری داشته باشد و از برگزاری جشن های خصوصی و اشرافی که یادآور دوران طاغوت و قبل از آن است خودداری کند.
انتهای پیام/
دانا