تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
1

۷۰ درصد سطح کشت کشاورزان کشور زیر ۵ هکتار است

  • کد خبر : 314025
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
۷۰ درصد سطح کشت کشاورزان کشور زیر ۵ هکتار است

رئیس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور گفت:  ۷۰ درصد سطح کشت کشاورزان کشور زیر ۵ هکتار بوده است.

– اخبار استانها –

به گزارش «کمال مهر»؛ از کرج، محمد ابراهیمی‌نیا، رئیس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور صبح امروز در بیست و یکمین گردهمایی سالانه اعضای هیئت علمی و پژوهشگران بخش های پژوهشی که در سالن جلسات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم بخش کشاورزی را از حالت فعلی خود خارج کنیم  و به سمتی برویم که بهره برداران به ثروت دست پیدا کنند باید کشاورزی را  از حالت معیشتی خارج نماییم.

وی با بیان اینکه طبق اعلام وزارت کشاورزی بالغ بر ۷۰ درصد سطح کشت کشاورزان کشور زیر ۵ هکتار بوده است، افزود: ما باید یافته‌های خود را در بخش های مختلف تحقیقاتی و فنی – مهندسی در عرصه  و میدان  استفاده کنیم.

رئیس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه در قانون برنامه توسعه ۹۰ درصد محصولات استراتژیک کشاورزی در بخش امنیت غذایی کشور باید خود کفا شویم اما عدد آب مصرفی خود را از ۸۲ میلیارد به ۶۵ میلیارد برسانیم، بیان کرد: این عدد بسیار زیاد است و نیاز به تلاش‌های بسیار زیاد دارد تا بخشی از آب‌های ذخیره شده را به تالاب‌ها برسانیم.

ابراهیمی‌نیا با توجه به اینکه در چند سال گذشته بودجه جاری کشور در این حوزه افزایش پیدا کرده است و طرح‌های تملک و دارایی سرمایه‌ای که همان طرح‌های عمرانی بوده تغییرات محسوسی با توجه به افزایش قیمت دلار نکرده است، افزود: تسهیلات بسیار خوبی به کشاورزان در این حوزه اختصاص داده شده است.

وی بیان کرد: اگر دولت کشاورزان را حمایت کند و اگر صادرات محصول محور را برای اوراسیا و کشورهای اطراف بیشتر کنیم و دولت حمایت‌های خود نسبت به کشاورزان را افزایش دهد کشاورزان ما در این حالت نیازی به دولت نخواهد داشت.

ابراهیم نیا با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه بخش آبخوان داری به کشاورز کشاورز شود وجود دارد، افزود: این کشور برای اینکه بتواند رشد و تعالی برس باید بخش خصوصی خود را تقویت کند و دولت کمتر وارد عرصه شود.

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=314025

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x