به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کمال مهر»؛ محدثه عباسزاده گفت: در عصر کنونی که دشمن تمام ظرفیت خود را بر روی نقش زنان به ویژه دختران گذاشته است، پدران باید دوست صمیمی فرزندان خود باشند.
مشاور خانواده و مدرس دانشگاه ادامه داد: پدیده شکاف بین نسلها در سایه ترویج فضای مجازی و عدم تسلط والدین بر سواد رسانه بیش از گذشته شده و این مهم در خانوادهها ریشه دوانده است.
وی افزود: دشمن در جنگ شناختی با شناسایی علائق نسل آینده به وسیله هوش مصنوعی بر روی تفکر و عقاید آنها کار میکند.
عباسزاده تصریح کرد: امروز ما با مراجعانی به مراکز بهداشت مواجه هستیم که پدر میگوید زبان دخترم را متوجه نمیشوم و مدام در خانه دعوایمان میشود و این همان پیادهسازی شکاف بین نسلی در خانوادهها است.
مشاور خانواده گفت: زیست مجازی فاصله بین والدین و فرزندان را زیاد کرده، زیرا نسل دهه ۸۰ و ۹۰ شبها بیشتر بیدار و صبحها خواب هستند، پدری به مرکز مشاوره مراجعه کرد و گفت من ماهی یک بار هم دخترم را نمیبینم، زیرا وقتی به خانه میروم دخترم در اتاقش هست و وقتی صبحها به سر کار میروم او خواب است.
وی ادامه داد: پدری که نتواند نیاز روحی، روانی و عاطفی فرزندان به ویژه دختر خود را تأمین کند، قطعاً در آینده باید زمان و هزینه چندین برابری خرج کند تا بتواند این فاصله را از بین برده یا جبران کند.
عباسزاده افزود: اگر دختران ما امروز حجاب برتر را قبول نمیکنند به دلیل این است که پدران به درستی مفهوم حجاب را تبیین نکردهاند، زیرا در بعد تربیتی پدران نقش برجستهای در تربیت دینی فرزندان دارند.
مشاور خانواده با بیان اینکه دختران زیبایی ذاتی دارند، بیان کرد: وقتی دختران علاوه بر زیبایی ذاتی، خود را آراسته میکنند و در خیابان حاضر میشوند، این جلب توجه برای دیدن و شنیده شدن است.
وی در پایان اظهار داشت: متأسفانه موضوع معیشت باعث شده که برخی پدران تمامی مسئولیت تربیت را بر دوش مادران بگذارند، مادران نیز این وظیفه را به خوبی انجام میدهند اما در بعد روانی نیازی که پدر میتواند برای دختر تأمین کند، مادر نمیتواند، بنابراین پدران به بهانه کار و درآمد از زیر تربیت فرزندانشان شانه خالی نکنند.
منبع: صبح فردیس
انتهای خبر/