هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
بانک مرکزی: گشایشهای جدید ارزی در راه است
مصاحبه|آذربایجان با فشار ایران از کریدور زنگزور صرفنظر کرد
چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
- ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ – ۱۳:۰۸
- اخبار استانها
- اخبار البرز
مدیرکل دامپزشکی استان البرز از صادرات ۲۹ قلم فرآورده های دامی به خارج از کشور خبر داد
به گزارش «کمال مهر»؛ از کرج علیرضا رفیعیپور صبح امروز در نشست خبری که در سالن جلسات دامپزشکی البرز برگزار شد، اظهار داشت: بخش عمدهای از این ۲۹ قلم فرآوردههای صادراتی استان شامل آبزیان، مرع و گوشت، تخم مرغ و خوارک دام است که در سال گذشته به کشورهای دیگر صادر شده است.
وی ادامه داد: آبزیان زینتی ۳۰۸ قطعه، پا و پنجه مرغ ۳۴۳ هزار کیلوگرم، پودر گوشت ۳۰۰ هزار کیلوگرم، تخم مرغ خوراکی ۱۱ میلیون ۶۰۰ کیلوگرم، خاویار ۷۲۶ کیلوگرم، خوراک دام ۵۷ هزار کیلوگرم و برخی محصولات دیگر بوده است که برای کشور ارز آوری داشته اند.
مدیر کل دامپزشکی استان البرز با اشاره به اینکه استان البرز در حوزه صادارات از شاخصهای ملی بسیا ی برخوردار است، گفت: برای این منظور توجه بسیاری به تولیدات دامی برای صادرات صورت گرفته است.
رفیعیپور در ادامه به روند بازرسیها از اماکن تولید و توزیع محصولات دامی پرداخت و بیان کرد: استان البرز در این حوزه توانسته از شاخصهای بالای کشور و ملی برخوردار شود به طوری که در طرح تشدید نظارتی ۳۰ روزه ایام نوروز، از ۳۴۰۰ واحد بازدید انجام شده است.
وی افزود: در این بازدیدها بیش از ۸ هزار کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط و تعیین تکلیف شد که از این میزان حدود ۶ هزار کیلوگرم غیرقابل مصرف بوده و معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز در ادامه به تامین نیاز دامی استان پرداخت و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ برای تامین پروتین استان بیش از ۱۶۱ هزار راس دام از نوع دام سبک و سنگین ذبح شده است که از این میزان حدود ۲۷ هزار کیلوگرم در کشتارگاه ها به دلیل غیر بهداشتی بودن ضبط گردیده و مابقی پس از تاییدیه دامپزشکی به چرخه توزیع ارسال شده است.
رفیعی پور با اشاره به تامین نیاز طیور استان در سال گذشته اشاره کرده و ادامه داد: در حوزه طیور ۱۹ میلیون ۴۰۰ قطعه ذبح شده است که ۷۳ هزار کیلوگرم به دلیل غیر بهداشتی از چرخه خارج شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان البرز در بخش دیگری از این مصاحبه به صدور پروانه های کسب در حوزه دامی استان اشاره کرده و عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۸۵۴ پروانه فعایت برای کسانی که قصد فعالیت در حوزه دامپزشکی را داشته اند صادر شده است.
وی افزود: همچنین میزان ایجاد واحدها در این حوزه رشد خوبی داشته است به گونه ای که در سال ۱۴۰۲ مجموع مراکز و کارخانجاتی که به انجام کارهای هایتک در حوزه بهداشت، دارو، خوراک و طیور و غیره می پردازند به ۴۸ واحد رسیده است.
رفیعیپوری عنوان کرد: پیش از انقلاب تنها یک مجموعه هایتک در این منطقه وجود داشته که اکنون به جایگاه مناسبی در این زمینه رسیدهایم.
وی تصریح کرد: تعداد پروانه های ساخت تیز ۴۰۴ فقره بوده است
انتهای پیام/