به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:
به عقیده بسیاری از کارشناسان حوزه طب سنتی در صورتی که مادر باردار، مراقبتهای خاص و ویژه این دوران را دریافت نکند، ابتلا نوزاد او به بیش فعالی دور از ذهن نخواهد بود.
در ادامه به چند مورد از نکات افزایش دهنده احتمال ابتلا به بیش فعالی در کودکان اشاره میشود:
نبود مراقبتهای سالم در دوران بارداری مادر
مصرف خوراکیهای گرم مزاج مانند کندر، گردو، بادام زمینی و…
وجود عوامل محیطی استرس زا
کمبود ویتامین C و قرصهای تقویتی مانند آهن در مادر باردار
نحوه برطرف کردن عوارض جسمی و روحی ناشی از بیش فعالی
به عقیده پزشکان طب سنتی در صورتی که افراد به توصیههای آنان مبنی بر عدم مصرف مواد خوراکی صفرا زا و امثال آن توجه کنند کمتر شاهد عوارض جسمی و روحی بیش فعالی خواهند بود.
هم چنین برای کاهش سودا نیز باید تمهیداتی اندیشیده شود تا خلط سودا که افزایش دهنده خشکی و به طبع علائم بیش فعالی است کمتر دریافت گردد.
از جمله روشهای کارآمد، حجامت است که از اثرات آن کاهش نیاز به مصرف داروهای بیش فعالی نیز عنوان شده است. هم چنین با انجام این عمل میتوان شاهد تنظیم کارکرد غدد بدن، کاهش اشتها و رشد بهتر کودک بود.
از دیگر موارد میتوان به مصرف سرکه انگبین اشاره کرد که سبب کاهش دو خلط سودا و صفرا در بدن میشود که طی آن کودک کمتر علائم بیش فعالی را بروز میدهد و به شدت آرام میگردد.
البته مصرف سرکه انگبین قواعد مخصوصی دارد به طوری که توصیه میشود در روزهای نخست فقط یک قاشق غذا خوری مصرف شود سپس در زمانی که اثرات درمانی زیاد شد، میزان مصرف به حدی کاهش یابد که به یک قاشق چای خوری برسد.