تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
5

کسانی که نباید ماهی بخورند!

  • کد خبر : 30665
  • ۰۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۹:۱۱
کسانی که نباید ماهی بخورند!

بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.

کمال مهر:دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه  در خصوص انواع ماهی‌ها گفت: ما ماهی را بیشتر به قصد مصرف امگا۳ استفاده می‌کنیم بنابراین ماهی‌هایی که حاوی امگا۳ بیشتری باشند در اولویت هستند.

وی اظهار داشت: ماهی‌هایی که از امگا۳ قابل توجهی برخوردار هستند در دریاهای شمالی زندگی می‌کنند از جمله ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی خال مخالی و قزل آلا که در کشور ما این ماهی بسیار باب است.

وی در ادامه گفت: امگا۳ دو بخش دارد و EPA و DHA که ماهی‌های مذکور حاوی هر دوی اینها هستند.

این متخصص تغذیه گفت: بهترین نوع طبخ ماهی‌ به صورت آب‌پز و بخارپز در تابه‌هایی که نیاز به روغن ندارند است و یا به صورت کبابی که این روش‌ها بسیار بهتر از روشی است که با روغن فراوان طبخ شود.

وی در پایان گفت: بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.

انتهای‌پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=30665

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x