به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:
غذاها
غذاها را در حجم کم و در وعدههای متعدد میل کنید.
سعی کنید غذاهای زودهضم میل کنید تا معده و دستگاه گوارش به راحتی از پس هضم آن برآید، مثل گوشت پرندگان و خورشها.
از خوردن غذاهای دیرهضم که اخلاط و مواد زائد زیادی تولید میکند، بپرهیزید، مانند نان و بیسکوییتهای خمیر، ماکارونی، آش رشته، حلیم، الویه، فست فودها، قارچ، پنیر پیتزا، پنیر خامه ای، گوشت گاو و شتر.
غذاهای خیلی شیرین یا خیلی چرب نخورید.
در این دوره از خوردن غذایی که میل به آن ندارید یا حتی از آن متنفرید پرهیز کنید؛ حتی اگر آن غذا، مقویترین غذا باشد!
به غذاها ادویههای خوش بو اضافه کنید.
میوهها
مربای بالنگ، زنجبیل، به و سیب برای شما مفیدند. البته به شرطی که شهد مربا مصرف نشود و بیشتر خود میوه استفاده شود.
به را کباب کنید و بعد از غذا، یا بین وعدهها میل کنید. رب به هم گزینه خوبی میتواند باشد.
نوشیدن آب سیب یا گلابی و میوههایی مانند ریواس، آلو و گلابی نیز مفید خواهد بود.
چند دانه از انار ترش و شیرین را میتوانید بعد از غذا بمکید. شربت انار هم به خصوص اگر به آن نعنا اضافه شود، بسیار کمک کننده است.
آداب غذا خوردن
غذاها و خوراکیهایی که رطوبت بالایی دارند را کمتر مصرف کنید، مانند هندوانه.
در هنگام صرف غذا از مواجهه با مطالب ترسناک و غمناک دوری کنید؛ و پای تلویزیون، اخبار یا موقع چک کردن فضای مجازی، چیزی نخورید!
ادویههای تند، و سبزیهای تند و تیز مانند ترب، تره، خردل تازه یا سیر و پیاز تازه را زیاد مصرف نکنید. سبزیهایی مانند ریحان و نعنا برای شما مناسبتر هستند.
مصرف ترشیهای طبیعی مانند زرشک، انار ترش، لیمو یا سماق در صورتی که برای شما منعی نداشته باشند، مفید است.