به گزارش خبرنگار علمی کمال مهر، محققان با انجام آزمایش بر روی دانشآموزان پی بردهاند که دانشآموزانی که دچار اضافه وزن میباشند در پاسخگویی به سوالها و انجام عکسالعمل در مقابل پرسشها آهستهتر از دانشآموزان با وزن نرمال یا حتی لاغر هستند.
گفتنی است، پزشکان همچنین ارتباطی بین نمرات ضعیف دانشآموزان و اضافه وزن آنها پیدا کردهاند که نشان میدهد وزن زیاد دانشآموز عملکرد درسی و حتی ذهنی او را کاهش میدهد.
بررسیها نشان میدهند، پزشکان برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل چاقی و اضافه وزن در کودکان و نوجوانان توصیه میکنند، والدین از زمان نوزادی و خردسالی کودک نظارت مستقیم بر وزن کودک داشته باشند و با مشاوره با متخصص تغذیه رژیم غذایی مطلوبی برای کودکان خود در نظر گیرند.
یکی از مشکلات شایع امروزی کمتحرکی کودکان به دلیل رواج یافتن انواع وسایل بازی الکترونیکی و دیجیتالی است که تحرک فیزیکی آنها را کم میکند.
برای رفع اضافه وزن و چاقی کودک در صورتی که مشکل پزشکی و یا بیماری خاصی وجود نداشته باشد، رژیم غذایی، ورزش و تغذیهٔ سالم میتواند راهگشا باشد.
پزشکان در نهایت تغذیه با شیر مادر را یکی از گامهای بسیار بلند و تأثیرگذار در کنترل وزن نوزاد و جلوگیری از چاقی او در سالهای بزرگسالی معرفی میکنند.
انتهای پیام/