تاریخ : جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 24 January , 2025
2

رونمایی از چرخه انتخابی کشتی آزاد در سال ۲۰۲۳

  • کد خبر : 263944
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
رونمایی از چرخه انتخابی کشتی آزاد در سال ۲۰۲۳

چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی و قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳ اعلام شد.

به گزارش گروه ورزشی «کمال مهر» :

به نقل از “ورزش سه”، فدراسیون کشتی بلافاصله بعد از پایان مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد، نقشه راه آزادکاران برای عضویت در ترکیب تیم ملی جهت حضور در سه تورنمنت سال ۲۰۲۳ یعنی قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی و قهرمانی جهان را مشخص کرد. 
بر اساس چرخه اعلام شده، در اوزان ۶۵ و ۹۲ کیلوگرم که رحمان عموزاد و کامران قاسمپور به مدال طلای جهان دست یافتند، آن ها مجوز حضور در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی را خواهند داشت و سایر کشتی گیران باید در مسابقات قهرمانی کشور، جام تختی و تورنمنت های خارجی رقابت کنند تا در نهایت نفر برتر در دوئل با این کشتی گیران مشخص شود.
جالب اینکه امیرمحمد یزدانی که ملی پوش ایران در وزن ۷۰ کیلوگرم بود که با قرعه نحس مواجه شد و در نهایت به خاطر نرسیدن سر وزن از حضور در مسابقات بازماند، با نظر مثبت فدراسیون کشتی همچون مدال آوران طلایی می تواند در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی حاضر شود. 
در اوزان ۶۱ کیلو، ۷۴ کیلو، ۷۹ کیلو، ۸۶ کیلو و ۱۲۵ کیلوگرم هم که کشتی گیرانی همچون رضا اطری، یونس امامی، محمد نخودی، حسن یزدانی و امیرحسین زارع به مدال های نقره و برنز جهان دست یافتند، کشتی گیران دیگر برای در قهرمانی کشور رقابت می کنند، اما مدال آوران نقره و برنز جهان در سال ۲۰۲۲ باید در جام تختی شرکت نمایند. در صورت قهرمانی هر کدام از مدال آوران جهانی ۲۰۲۲ بلگراد در جام تختی، آن ها به عضویت تیم ملی در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ درخواهند آمد. 
البته کادرفنی مجوز حضور در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی را به مدال آوران نقره ای و برنزی جهان داده، اما به شرطی که آن ها در یک تورنمنت بین المللی با نظر کادرفنی شرکت کنند. 
در اوزان ۵۷ کیلو و ۹۷ کیلوگرم هم که کشتی گیران ایرانی مدال کسب نکردند، تمامی کشتی گیران از همان ابتدای راه باید برای رسیدن به دوبنده تیم ملی نبرد کنند.

با اعلام این شرایط برای ۱۰ وزن کشتی آزاد، کادر فنی تیم ملی بر ۴ موضوع مهم این چرخه به شرح زیر تأکید دارد:

بند ۱: با توجه به اینکه خروجی این چرخه، نفرات ملی پوش رقابت های جهانی ۲۰۲۳ و کسب سهمیه المپیک، بازی های آسیایی چین، مسابقات بزرگسالان قهرمانی آسیا ۲۰۲۳، رقابت های قهرمانی آسیا و جهان زیر ۲۳ سال در سال ۲۰۲۳ خواهد بود، نتایج و عملکرد کشتی گیران در مسابقات ذکر شده، در چرخه سال آینده که برای حضور در رقابت های المپیک ۲۰۲۴ پاریس اثر مستقیم دارد.
بند ۲: کشتی گیران مدال آور رقابت های جهانی صربستان ۲۰۲۲ کار خود را از حضور در یک رقابت بین المللی که با نظر کادر فنی تعیین می شود (بهمن و اسفندماه ۱۴۰۱) آغاز می کنند و در صورت عدم حضور در این مسابقات بین المللی، از چرخه انتخابی تیم ملی برای بازی های آسیایی چین و قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳ خارج خواهند شد.
بند ۳: تمامی مدعیان پوشیدن دوبنده تیم‌ملی به غیر از نفرات معاف شده، باید کار خود را از مسابقات قهرمانی کشور آغاز نمایند و در ادامه نیز ملزم به رعایت چرخه انتخابی خواهند بود. در غیر این صورت از چرخه  انتخابی تیم ملی خارج شده و شانسی برای ملی پوش شدن ندارند.
بند ۴: اعضای تیم‌ملی زیر ۲۳ سال برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان براساس این چرخه و چرخه انتخابی تیم ملی جوانان انتخاب خواهند شد.

ماده دو (مراحل چرخه ی انتخابی):
چرخه انتخابی تیم ملی برای حضور در ۳ رقابت پیش رو شامل ۵ مرحله به شرح زیر می باشد.
۱- رقابت های قهرمانی کشور
۲- رقابت های انتخابی جام تختی
۳- رقابت های قهرمانی بزرگسالان آسیا ۲۰۲۳
۴- رقابت های بین المللی جام تختی
۵- مرحله نهایی

ماده سه (مرحله اول):
بنده ۱:  مرحله اول انتخابی تیم ملی، رقابت‌های کشتی قهرمانی کشور طی روزهای ۲۸ لغایت ۳۰ دی ماه سال ۱۴۰۱، بدون ارفاق وزن برگزار و حضور تمامی نفرات واجد شرایط در این مسابقات الزامی است.
تبصره ۱: مدال‌آوران رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان از حضور در این مسابقات معاف هستند.
تبصره ۲: حضور نفرات مدال‌آور مسابقات جهانی ۲۰۲۲ صربستان که قصد تغییر وزن خود را داشته باشند، در این مسابقات الزامی است.
تبصره ۳: نفراتی که از این رقابت‌ها معاف نیستند در صورت غیبت از چرخه انتخابی کنار گذاشته خواهند شد.
بند ۲: کشتی‌گیرانی که مجوز حضور در رقابت‌های قهرمانی کشور را خواهند داشت:
الف: ملی‌پوشانی که در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان مدال کسب نکرده‌اند، مدال‌آوران ایران در رقابت‌های قهرمانی ۲۰۲۲ آسیا در اولان‌باتور، مدال‌آوران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی، مدال‌آوران ایران در رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان، مدال‌آوران ایران در رقابت‌های جهانی زیر ۲۳ سال، مدال‌آوران ایران در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان جهان، دارندگان مدال طلای رقابت های دانشجویان جهان ۲۰۲۲ ترکیه و کشتی‌گیرانی که از سوی هیأت کشتی در قالب تیم استان‌ها (۳۱ استان) به مسابقات اعزام می‌شوند.
ب: سهمیه استان‌ها:
هر استان اجازه دارد با یک تیم کامل شامل ۱۰ کشتی‌گیر، در این رقابت‌ها حضور پیدا کند.
تبصره: با توجه به این‌که استان‌های مازندران، تهران و لرستان در رقابت‌های جهانی صربستان نماینده داشته‌اند، علاوه بر یک تیم کامل، به شرح زیر سهمیه مازاد دارند:
۱- مازندران ۱۲ کشتی‌گیر
۲- تهران  ۸ کشتی‌گیر
۳- لرستان ۴ کشتی‌گیر
بند ۳: خروجی مسابقات قهرمانی کشور:
الف: نفر اول ضمن باقی ماندن در چرخه انتخابی تیم‌ملی، به رقابت‌های قهرمانی آسیا اعزام خواهد شد.
ب: نفرات دوم، سوم مشترک و همچنین نفرات پنجم مشترک در چرخه باقی خواهند ماند و مجوز حضور مستقیم در جام‌تختی را به دست خواهند آورد.
ج: به سایر کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های قهرمانی کشور در جمع نفرات اول تا پنجم قرار نگیرند، این مجوز داده خواهد شد تا در رقابت‌های انتخابی جام‌تختی حضور پیدا کنند.

ماده چهار (مرحله دوم):
بند ۱: رقابت‌های انتخابی جام‌تختی (مرحله دوم چرخه) روزهای ۱۷ لغایت ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ و با یک کیلوگرم ارفاق وزن برگزار خواهد شد.
بند ۲: کشتی‌گیرانی که از حضور در این مرحله (انتخابی جام تختی) معاف هستند:
مدال‌آوران ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان و کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های قهرمانی کشور به عنوان‌های اول تا پنجم مشترک رسیده‌اند (۶ نفر)
بند ۳: کشتی‌گیرانی که سهمیه حضور در این مرحله (انتخابی جام تختی) را دارند:
کلیه کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های قهرمانی کشور حضور داشته‌اند و موفق نشده‌اند در جمع نفرات اول، دوم، سوم و پنجم مشترک قرار بگیرند، این مجوز را خواهند داشت تا در رقابت‌های انتخابی جام‌تختی حضور پیدا کنند.
بند ۴: خروجی رقابت‌های انتخابی جام‌تختی:
۴ نفر نخست این رقابت‌ها (اول، دوم و سوم مشترک) مجوز حضور در جام‌تختی را کسب خواهند کرد.

ماده پنج (مرحله سوم):
بند ۱: مرحله سوم چرخه انتخابی تیم ملی (رقابت‌های قهرمانی آسیا):
بند ۲: با توجه به توضیحات ارائه شده در مورد نحوه انتخاب نفرات در اوزان دهگانه (در ادامه متن چرخه) کسب مدال طلا در برخی اوزان، در انتخاب نفرات بعنوان ملی پوش و یا راه یابی به مرحله نهایی تأثیر مستقیم دارد.

ماده شش (مرحله چهارم):
بند ۱:  رقابت های بین المللی جام تختی (مرحله چهارم چرخه) روزهای ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با یک کیلوگرم ارفاق وزن برگزار می شود.
بند ۲: کشتی‌گیرانی که از حضور در این مرحله (جام تختی) معاف هستند:
الف: کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان به مدال طلا رسیده‌اند.
ب: با توجه به توضیحات ارائه شده در مورد نحوه انتخاب نفرات در اوزان دهگانه (در ادامه متن چرخه) کسب مدال طلا در برخی اوزان، در معاف بودن از حضور در جام تختی تأثیر مستقیم دارد.
بند ۳: کشتی‌گیرانی که مجوز حضور در این مرحله (جام تختی) را دارند:
الف: کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان به مدال نقره یا برنز رسیده‌اند.
ب: کشتی‌گیرانی که در مرحله اول و دوم چرخه انتخابی تیم‌ملی موفق به کسب سهمیه شده‌اند.
بند ۴: خروجی رقابت‌های جام‌تختی:
الف: نفر اول این رقابت‌ها به مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی راه پیدا خواهد.
تبصره: با توجه به شرایطی که در ادامه و در توضیحات وزن به وزن وجود دارد، احتمال اینکه ملی پوش برخی از اوزان در جام‌تختی مشخص شود، وجود دارد.

ماده هفت (مرحله پنجم):
بند ۱: مرحله نهایی انتخابی تیم ملی (مرحله پنجم) نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۲ بدون ارفاق وزن برگزار می شود.
این رقابت‌ها یا به صورت دیدارهای رو در رو یا اعزام به یک تورنمنت برون‌مرزی برگزار خواهد شد. (در توضیحات وزن به وزن که در ادامه همین مطلب قابل مشاهده است، به صورت مفصل و کامل در این خصوص توضیحاتی ارائه شده است).
ماده هشت (توضیحات پایانی):
بند ۱: به دلیل این‌که از تمامی ظرفیت‌های کشتی کشور استفاده شود، این احتمال وجود دارد که کشتی‌گیران مستعدی در طول اجرای چرخه‌ی انتخابی تیم ملی از سوی کادر فنی شناسایی شده‌اند با نظر فدراسیون به تورنمنت‌های بین المللی جهت ارزیابی بیشتر و بهتر اعزام شوند و در صورت کسب نتایج درخشان به اردوی تیم ملی دعوت شده و توسط کادر فنی مورد ارزیابی به جهت دادن سهمیه حضور در ادامه چرخه انتخابی تیم ملی قرار خواهند گرفت.
بند ۲: این احتمال وجود دارد که با نظر کادر فنی به برخی کشتی‌گیران رده‌سنی جوانان که در رقابت‌های قهرمانی جوانان کشور نمایش درخشانی داشته باشند، مجوز حضور در جام‌تختی داده شود.
بند ۳: چنانچه کشتی‌گیری با مصدومیت مواجه شود، فقط تائید پزشک معتمد فدراسیون ملاک خواهد بود و کادرفنی پس از بررسی مستندات در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد.
بند ۴: اعضای تیم‌ملی زیر ۲۳ سال برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان براساس این چرخه و چرخه انتخابی تیم ملی جوانان انتخاب خواهند شد.
بند ۵: تمامی مدعیان پوشیدن دوبنده تیم‌ملی به غیر از نفرات معاف شده، باید کار خود را از مسابقات قهرمانی کشور آغاز کنند و در ادامه نیز ملزم به رعایت چرخه انتخابی خواهند بود. در غیر این صورت از چرخه  انتخابی تیم ملی خارج شده و شانسی برای ملی پوش شدن ندارند.
بند ۶: کشتی گیران مدال آور رقابت های جهانی صربستان ۲۰۲۲ کار خود را از حضور در یک رقابت بین المللی که با نظر کادر فنی تعیین می شود (بهمن و اسفندماه ۱۴۰۱) آغاز می کنند و در صورت عدم حضور در این مسابقات بین المللی، از چرخه انتخابی تیم ملی برای بازی های آسیایی چین و قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳ خارج خواهند شد.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=263944

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x