KHAMENEI.IRدر پلاس خود نوشت:
http://farsi.khamenei.ir/page?id=25380
لینک در آپارات | http://www.aparat.com/v/20aH7
————————————————————————————
شجاعت یک زن خبرنگار در میادین جنگ سوریه+عکس
جرات مثال زدنی داره و همراه رزمنده های حزب الله در جنگ های سوریه همراه میشه (مقایسه کنید با خبرنگارهای صداوسیما که با کت و شلوار تو میدون اصلی دمشق وایستادن و از اوضاع آرام سوریه گزارش پخش می کنند ! ؛ البته مقایسه خنده داریه ) و اثرگذاری زیادی رو تو صحنه رسانه ای جنگ سوریه و خنثی سازی رسانه های جبهه مقابل تونسته ایجاد کنه.https://www.facebook.com/FrancisGhadihttp://www.youtube.com/playlist?list=PLavtn3ZqrC8KyNl_hMpGaDz1nlFuOVTDT
چه کسی سید حسن نصرالله را به عنوان دبیرکل حزب الله پیشنهاد داد؟
Amirhosein Sabeti در پلاس خود نوشت:
سریع القلم در ادامه راه پیشرفت کشور را نیز تجویز کرده و ضمن تاکید بر حل مشکلات کشور بوسیله رابطه با غرب، می نویسد:«نگاه تقابلی به غرب، حکم مسکن را دارد و درمانی دراز مدت و نهادینه برای مشکلات ما نیست … مهم ترین صحنه ای که ما می توانیم در آن با غرب کار کنیم، سامان وضع دنیایی است … اصل کارآمدی و مشتقات کارآمدی در مغرب زمین است. تنها در سایه کارآمدی است که می توان مسایل نسل جدید را حل کرد و اقتصادی سالم را به ارمغان آورد … مبنای قدرت اقتصادی است و اقتصاد نیز نزد غربیان است. بدون آنها نمی توانیم به صورت عمیق و تکنولوژیک در صحنه اقتصاد منطقه ای و جهانی وارد شویم. کیفیت نزاع و مصحلت اندیشی دراز مدت بعضا ممکن است در جابه جایی اصول (!) شرایط نوینی ایجاد کند. ما به دنیای بیرونی نیاز به صلح داریم تا بتوانیم داخل خود را سامان دهیم. ما به موجب شرایط خاص داخلی خود و رسالت تاریخی نظام سیاسی ناچاریم به لبخندهای مصنوعی با دنیای بیرونی مبادرت ورزیم.»
وی در بخش دیگری از این کتاب نیز نکاتی را مطرح می کند که مقدمه آن، این تصور است که در حال حاضر غربی ها رفتارشان نسبت به ایران عوض شده و این ما هستیم که باید با یک گذشت ساده بابت جنایات آنها، روابط عادی با غرب را از سر بگیریم: «غرب در خاورمیانه فوق العاده بد عمل کرده است و سابقه غیر اخلاقی به جای گذاشته است. ولی ما ضمن اینکه این روش را محکوم می کنیم نباید همیشه در گذشته زندگی کنیم! از گذشته باید پند گرفت و در شرایط فعلی زندگی کرد.»
سریع القلم در فصل بیست و سوم کتاب مورد اشاره نیز ضمن بیان اینکه کشور در حال حاضر دارای استقلال است اما ناکارآمد است و برای رفع این ناکارآمدی و پیشرفت، باید با غرب رابطه داشت می گوید: «همین کسانی که در شرایط کنونی مدیران کشورند استقلال سیاسی ایران را به ارمغان آورده اند. یعنی نسلی هستند که مبارزه کرده اند با توجه به اینکه در زمان قاجار و پهلوی سفارت های روس و انگلیس و امریکا کشور را مدیریت می کردند، ایران بعد از انقلاب به لحاظ سیاسی مستقل بوده است. به عنوان یک ایرانی در شرایط فعلی خیلی باید خرسند باشیم. هر چند جامعه ما یک جامعه ناکارآمد است که این ناکارآمدی را خود ایرانی به وجود آورده است.» و این در حالی است که وی در بخش دیگر تاکید می کند: «کسی که جوانی اش را مبارزه کرده و همیشه در سیاست بوده و بعد از انقلاب نیز در سعی و تلاش برای حفظ آنچه برایش مبارزه کرده بوده است، به هیچ وجه نمی تواند تعامل با دشمن سابق خود را بپذیرد.»
نکته جالب توجه آنکه سریع القلم در ادامه همین مبحث در پاسخ به این سوال که «در مورد مقوله استقلال، عده ای معتقدند که نگاه سنتی به مفهوم استقلال بسیاری از دستاوردهایی را که می تواند برای یک جامعه ایجاد شود از بین می برد و علت برخی ناکارآمدی ها نیز همین نگاه ناقص و سنتی به مفهوم استقلال است» پاسخ مثبت می دهد، هرچند تلاش دارد تا با ارائه یک مفهوم غلط و اشتباه از تعبیر کلیدی «استقلال» سخن خود را به کرسی بنشاند و این گزاره غلط را به مخاطب ارائه کند که پیشرفت واقعی کشور تنها در گرو رابطه با غرب و حتی خدشه وارد شدن به استقلال یک کشور است.
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب چندی قبل در دیدار ۱۹ بهمن خود با فرماندهان ارتش با هشدار نسبت به همین دیدگاه خطرناک نسبت به پیشرفت کشور، از کسانی سخن گفتند که در داخل ایران از پیشرفت به بهای خدشه دار شدن استقلال ملت حرف می زنند.
رهبر انقلاب در بخشی از سخنان خود در این دیدار، همچون چند سخنرانی اخیر دیگر که بر مفهوم «استقلال» کشور تاکید ویژه ای دارند، اظهار داشتند: «دستگاههاى تبلیغاتى اینها (دشمن) به کار مىافتند براى اینکه ملّتها را از استقلال روگردان کنند؛ اینجور تبلیغ میکنند که استقلال سیاسى کشورها یا استقلال فرهنگى و اقتصادى کشورها با پیشرفت کشورها منافات دارد. میشنوید این حرفها را، آن کسانى که با تبلیغات جهانى آشنایى دارند، میشنوند؛ در دنیا بهعنوان اتاقهاى فکر، بهعنوان حرفهاى فیلسوفانه، این مطالب را پخش میکنند، کسانى هم در داخل کشورها – از جمله داخل کشور ما – همین حرفها را از طرف آنها منتشر میکنند، که یک کشورى اگر بخواهد در مجموعهى کشورهاى پیشرفتهى دنیا قرار بگیرد، چارهاى ندارد جز اینکه از میل استقلالخواهى فرو بکاهد، میل به استقلال را در خود کم کند؛ و الا با هم نمیسازد که یک کشورى بخواهد مستقل باشد، بخواهد صرفا بر روى منافع خود تکیه بکند، و در عین حال جزو منظومهى پیشرفت جهانى هم قرار بگیرد. خب، این حرف حرف کاملا غلط و ساخته و پرداختهى کسانى است که با استقلال کشورها مخالفند.»
لذا توجه به عملکرد کلان دولت یازدهم در طی ۶ ماه گذشته و توجه بیش از اندازه به خارج از کشور برای بهبود اوضاع اقتصاد داخلی و چشم داشتن به رفع تحریم ها به جای توجه به ظرفیت های درونی، به خوبی نشان می دهد ریشه این مدل اقدامات دولت جدید را باید در آرا و اندشه های محمود سریع القلم مشاور آقای روحانی جستجو کرد.
حال بهتر می توان هشدارهای اخیر رهبر معظم انقلاب را تحلیل کرد؛ اینکه یک استاد دانشگاه چنین نظریاتی در باب پیشرفت و استقلال کشور داشته باشد جای تاسف دارد اما خطرناک بودن این نوع نگاه زمانی خود را بیشتر نشان می دهد که همین فرد به مثابه «عقل منفصل» یک دولت در نظام جمهوری اسلامی ایران عمل کند. ادعایی که برای فهم صحت و سقم آن فقط کافی است برخی از مواضع و رفتارهای رییس جمهور در ماه های گذشته آغاز به کار دولتش تا کنون را مرور کنیم.
نمایش کمتر